Hoe Kan Ik Een Abonnement Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Een Abonnement Opwaarderen
Hoe Kan Ik Een Abonnement Opwaarderen

Video: Hoe Kan Ik Een Abonnement Opwaarderen

Video: Hoe Kan Ik Een Abonnement Opwaarderen
Video: Hoe kan je abonnementen beheren op Youtube? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is bijna iedereen abonnee van mobiele operators, behalve volledig onintelligente kinderen. Overdag gebruiken we voortdurend een handige mobiele verbinding om familieleden of zakenpartners te bellen, een sms-bericht te ontvangen of te verzenden en toegang te krijgen tot internet. Als u het account van de abonnee niet op tijd aanvult, kunt u zonder communicatie blijven, daarom zal de tijdige overboeking van geld naar het saldo van de mobiele telefoon dienen als een garantie dat u altijd op de hoogte bent.

Hoe kan ik een abonnement opwaarderen
Hoe kan ik een abonnement opwaarderen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om geld op uw account te storten, is door geld te storten via een betaalterminal. Selecteer het item "Mobiele communicatie" in het menu "Diensten", klik op het pictogram van de operator waarvan u geabonneerd bent en stort een willekeurig bedrag nadat u uw telefoonnummer heeft opgegeven. Het nadeel van deze methode is de onmisbare commissie, die kan oplopen tot 10% en het feit dat de betaling misschien niet meteen, maar binnen een dag wordt ontvangen.

Stap 2

U kunt zonder commissie betalen in merkwinkels van uw operator of in gsm-winkels. Vul het formulier in, vermeld uw achternaam en het bedrag dat u op de rekening wilt storten.

Stap 3

In grote supermarkten kun je direct aan de kassa een abonnement opwaarderen door te betalen met aankopen. Vertel de kassier het telefoonnummer en het bedrag, het geld wordt zonder commissie overgemaakt.

Stap 4

Het is heel handig om via internet je saldo op te waarderen. Er zijn veel manieren om dit hier te doen. Als u een portemonnee heeft in een elektronisch betalingssysteem, zoekt u in het hoofdmenu het item "Mobiele communicatie" en, na het nummer te hebben aangegeven, geld over te schrijven naar uw account. U kunt dergelijke betalingen zelfs instellen door het tijdsinterval in te stellen waarmee geld automatisch van uw mobiele account wordt afgeschreven. Voor degenen die internetbankieren gebruiken, wordt deze service ook aangeboden. Er wordt geen commissie in rekening gebracht voor deze methode van het aanvullen van de rekening.

Aanbevolen: