Hoe Maak Je Gratis Internet Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Internet Op Megafon
Hoe Maak Je Gratis Internet Op Megafon

Video: Hoe Maak Je Gratis Internet Op Megafon

Video: Hoe Maak Je Gratis Internet Op Megafon
Video: СЕКРЕТ РАСКРЫТ Как получить СОВЕРШЕННО бесплатно интернет в 2020 2024, Maart
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees gratis internet, alleen het verkeer zelf wordt betaald (bijvoorbeeld gedownloade muziek, afbeeldingen, enzovoort). Voordat u de internetbronnen gaat gebruiken, moet u de instellingen ophalen en opslaan op uw telefoon.

Hoe maak je gratis internet op Megafon
Hoe maak je gratis internet op Megafon

instructies:

Stap 1

U kunt een aanvraag voor het verkrijgen van internetinstellingen invullen en verzenden op de officiële website van de Megafon-operator. Om dit te doen, selecteert u op de hoofdpagina de kolom "Telefoons", vervolgens "Internetinstellingen, mms, GPRS en WAP", en vult u vervolgens de vereiste velden in.

Stap 2

Daarnaast kun je de instellingen op je telefoon krijgen door het gratis nummer 5049 te bellen. Stuur er een sms naar met de tekst 1 (als je internetinstellingen wilt), 2 (als je wap-instellingen wilt) en 3 (als u mms-instellingen nodig heeft). De nummers 05190 en 05049 zijn ook beschikbaar voor Megafon klanten.

Stap 3

U kunt automatische internetinstellingen krijgen door het abonneeservicenummer 0500 te bellen (als de oproep van een mobiel komt) of 502-5500 (als u thuis bent). In het geval dat geen van de soorten ontvangst van de instellingen bij u past of als u problemen ondervindt, neem dan contact op met de Megafon-communicatiesalon of het kantoor voor technische ondersteuning van de klant.

Aanbevolen: