Hoe Het Simkaartnummer Van Megafon Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Simkaartnummer Van Megafon Te Achterhalen
Hoe Het Simkaartnummer Van Megafon Te Achterhalen

Video: Hoe Het Simkaartnummer Van Megafon Te Achterhalen

Video: Hoe Het Simkaartnummer Van Megafon Te Achterhalen
Video: Как разлочить (отвязать) МегаФон Минифон TDS12-1 от оператора МегаФон 2024, Mei
Anonim

Wanneer je voor het eerst met de mobiele operator Megafon wordt geconfronteerd, realiseer je je dat je kennis ermee nog maar net is begonnen. Je moet de tarieven voor bellen en sms'en weten, de werkende dekking vinden, maar onder andere ook je gsm-nummer, oftewel het nummer van je simkaart.

Hoe het simkaartnummer van Megafon te achterhalen
Hoe het simkaartnummer van Megafon te achterhalen

Het is nodig

Telefoon, werkende simkaart van de operator Megafon, extra telefoon bij een andere operator, primair eigendom van de fabrieksfuncties van de telefoon

instructies:

Stap 1

Pak je gsm op met een Megafon gsm-operatorkaart. Zorg ervoor dat het apparaat is ingeschakeld en werkt op het bovenstaande netwerk. Soms is er zo'n situatie: als u net een nieuwe simkaart hebt gekocht, heeft de operator mogelijk geen tijd om deze in het netwerk te activeren en zijn oproepen daarom niet actief. Als alles in orde is, moet u in dit geval op het toetsenbord van uw eigen telefoon het contactnummer van de mobiele telefoon kiezen die u van tevoren van uw vriend hebt gekregen. Na het plaatsen van een oproep wordt uw eigen nummer weergegeven op het scherm van de tweede telefoon, die werkt in het geselecteerde netwerk.

Stap 2

Maak een kopie van het weergegeven nummer in uw telefoon door een nieuw contact aan te maken. In de toekomst kun je de gekoesterde nummers aan je vrienden en kennissen vertellen door een bericht te sturen vanuit het hoofdmenu van je telefoon.

Stap 3

Als je geen tweede telefoon bij de hand hebt, bestudeer dan zorgvuldig alle registratiedocumenten die je hebt ontvangen bij de aankoop van een simkaart of een telefoon met een simkaart en een pincode. Vindt u uw nummer daar niet terug, dan keert u in dit geval terug naar de hierboven beschreven optie, die voor het grootste deel de beste combinatie is.

Stap 4

In sommige modellen mobiele telefoons in het menu in de "service" is er een speciale kolom - "mijn nummer". Schrijf daar je nieuwe nummer op en onthoud. Indien nodig kunt u altijd deze spiekbrief gebruiken.

Aanbevolen: