Hoe U Uw Favoriete Nummer Kunt Toevoegen Aan Het MTS-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Favoriete Nummer Kunt Toevoegen Aan Het MTS-netwerk
Hoe U Uw Favoriete Nummer Kunt Toevoegen Aan Het MTS-netwerk

Video: Hoe U Uw Favoriete Nummer Kunt Toevoegen Aan Het MTS-netwerk

Video: Hoe U Uw Favoriete Nummer Kunt Toevoegen Aan Het MTS-netwerk
Video: Het nieuwe zoeken naar vacatures: trek de beste kandidaten aan 2024, Mei
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf MTS hebben de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief telefonisch met hun naaste vrienden te communiceren. Om dit te doen, volstaat het om de service "Favoriete nummer" te activeren.

Hoe u uw favoriete nummer kunt toevoegen aan het MTS-netwerk
Hoe u uw favoriete nummer kunt toevoegen aan het MTS-netwerk

instructies:

Stap 1

Voordat u de service activeert, selecteert u drie willekeurige telefoonnummers uit uw lijst met contactpersonen. Stop uw keuze op die abonnees met wie u het meest communiceert via uw mobiele telefoon. Hierbij moet worden opgemerkt dat uw "favoriete" abonnees niet alleen MTS-clients kunnen zijn.

Stap 2

Kies daarna vanaf uw mobiele telefoon de volgende combinatie van symbolen: * 111 * 42 # en druk vervolgens op de beltoets. Er verschijnt een servicebericht op het display van uw telefoon met een lijst met opties, waaronder "Toevoegen", "Verwijderen", "Lijst met nummers" en andere. Om toe te voegen, drukt u op het cijfer "1" en de beltoets. Daarna verschijnt opnieuw een bericht waarin u wordt gevraagd het abonneenummer in het formaat 7 (123) 4567891 in te voeren.

Stap 3

Herhaal de bovenstaande handeling met elk van de nummers. Het verbinden en wijzigen van een "favoriete" contactpersoon gebeurt tegen een vergoeding - 25 roebel voor elke actie en 1 roebel voor elk nummer per dag.

Stap 4

Activeer de service "Favoriete nummer" door contact op te nemen met een van de kantoren of het vertegenwoordigingskantoor van de operator. U kunt de adressen controleren op de officiële website van het bedrijf of 0890 bellen. U moet een paspoort of ander document bij u hebben dat uw identiteit bewijst.

Stap 5

Verbind de dienst via de online assistent. U kunt dit systeem vinden op de officiële website van MTS OJSC. Maar om het te gebruiken, moet u een wachtwoord ontvangen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Om dit te doen, zoekt u op de website www.mts.ru in de rechterbovenhoek het opschrift "Inloggen op uw persoonlijke account", klikt u erop. Klik daarna op het opschrift "Wachtwoord ophalen", voer het nummer in en wacht op het binnenkomende servicebericht op uw telefoon. Voer vervolgens uw nummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.

Stap 6

Eenmaal op de persoonlijke accountpagina vindt u het item "Diensten en tarieven". Zoek "Favoriete nummers" in de lijst en klik op het opschrift "Verbinden", voer "favoriete" nummers in en klik op "Wijzigingen opslaan".

Aanbevolen: