Hoe Een Tegoedrekening Op Megafon Aan Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tegoedrekening Op Megafon Aan Te Vullen
Hoe Een Tegoedrekening Op Megafon Aan Te Vullen

Video: Hoe Een Tegoedrekening Op Megafon Aan Te Vullen

Video: Hoe Een Tegoedrekening Op Megafon Aan Te Vullen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Abonnees van veel mobiele operators hebben de mogelijkheid om zelfs met een negatief saldo te bellen en te sms'en. Operator "Megafon" is geen uitzondering en biedt klanten communicatie op krediet.

Hoe een rekening met schulden aan te vullen om
Hoe een rekening met schulden aan te vullen om

Het is nodig

  • Serviceordernummer;
  • geen negatief saldo hebben.

instructies:

Stap 1

Een tegoed kan worden gekoppeld aan een Megafon-abonnee die de communicatiediensten van het bedrijf al meer dan drie maanden gebruikt en meer dan 600 roebel aan communicatie besteedt (in drie maanden). Als u onlangs de diensten van de operator hebt gebruikt of minder dan het opgegeven bedrag aan oproepen hebt uitgegeven, wordt de lening u helaas geweigerd.

Stap 2

De service waarmee u uw rekening kunt aanvullen met een lening heet "Credit of Trust". De abonnee kan hem gratis aansluiten, voor het gebruik worden geen abonnementskosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over de kosten van het gebruik van de dienst, zie de website van de exploitant.

Stap 3

De service wordt geactiveerd bij het Megafon servicekantoor. Zoek de dichtstbijzijnde en bezoek deze, neem uw paspoort mee. Vermeld uw verzoek en vraag om het bedrag van de lening te berekenen.

Stap 4

De medewerker van de communicatiesalon berekent uw kredietlimiet aan de hand van de gebruiksduur van de aansluiting en het aan de aansluiting bestede bedrag. Maar het bedrag kunt u zelf bepalen. Met de bijgevoegde tabel kunt u het maximale leenbedrag berekenen. Zoek de kolom die overeenkomt met uw ervaring met het gebruik van een simkaart en uw gemiddelde uitgaven aan communicatiediensten.

De kredietlimiet wordt elke maand opnieuw berekend en stijgt naarmate u meer uitgeeft aan communicatie. Dit bedrag kan afnemen als u de verbinding niet erg actief gebruikt. Als uw saldo gedurende lange tijd onder de ontkoppelingsdrempel blijft, kan de kredietlimiet ook worden verlaagd.

Stap 5

Om de dienst te gebruiken, belt u * 105 * 1 * 3 * 1 * 1 # en drukt u op de belknop. Vul dan het gewenste bedrag in. Houd er rekening mee dat het de kredietlimiet die momenteel voor u beschikbaar is, niet mag overschrijden.

Stap 6

Na drie dagen wordt het opgegeven bedrag van uw rekening afgeschreven. Om communicatiediensten verder te gebruiken, moet u uw saldo opwaarderen.

Aanbevolen: