Hoe De Service "Beep" MTS . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Beep" MTS . Te Verwijderen
Hoe De Service "Beep" MTS . Te Verwijderen

Video: Hoe De Service "Beep" MTS . Te Verwijderen

Video: Hoe De Service
Video: Direct Supply Presents: Easy Maintenance for Oxygen Concentrators 2024, April
Anonim

Mobiele operators creëren voortdurend nieuwe diensten voor hun abonnees. Een daarvan is de betaalde Beep-service, waarmee de beller naar populaire melodieën kan luisteren in plaats van korte piepjes. Als u deze service beu bent, of als deze automatisch is verbonden, zijn er verschillende manieren om deze uit te schakelen.

Een dienst verwijderen delete
Een dienst verwijderen delete

instructies:

Stap 1

Voer de volgende combinatie in op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 111 * 29 # en druk vervolgens op de beltoets. Dit servicebericht is een korte code om de MTS "Beep"-service te deactiveren. Als de bewerking is gelukt, ontvangt u een sms ter bevestiging van de verbinding met de dienst.

Stap 2

Gebruik de diensten van de MTS Internet Assistant, waarvan de website zich bevindt op: https://ihelper.mts.ru/selfcare/?button. Volg deze link, voer uw telefoonnummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Als je geen wachtwoord hebt, gebruik dan de tips om het te verkrijgen op de hoofdpagina van de assistent. Het komt via sms naar je telefoon.

Om een wachtwoord in te stellen, kiest u de combinatie vanaf uw telefoon: * 111 * 25 # of bel 1115 en volg de instructies van de autoinformer. Door uw persoonlijke account in te voeren in het gedeelte Services, kunt u de MTS "Beep"-service deactiveren.

Stap 3

Neem contact op met de operator van de referentiedienst van het mobiele bedrijf MTS op het gratis nummer 0890. Vertel ons over uw voornemen om de "Beep"-dienst te weigeren. In het geval dat u het uitschakelt op het verkeerde nummer van waaruit u belt, moet u de paspoortgegevens doorgeven van de abonnee aan wie u de "pieptoon" uitschakelt.

Stap 4

Maak gebruik van de diensten van de MTS mobiele assistent. Kies op het toetsenbord van uw telefoon het verkorte nummer 0022. Volg de stapsgewijze instructies van de autoinformer, die u zal helpen om de "Beep"-service te deactiveren.

Stap 5

Bezoek de dichtstbijzijnde mobiele salon van MTS. Neem contact op met een specialist voor hulp met een verzoek om de "Beep"-service te deactiveren. Om deze handeling uit te voeren, moet u een telefoonnummer opgeven en het paspoort tonen van de persoon op wie het telefoonnummer is geregistreerd.

Aanbevolen: