Uitbetalen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Uitbetalen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Uitbetalen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Uitbetalen Vanaf Een Mobiele Telefoon

Video: Uitbetalen Vanaf Een Mobiele Telefoon
Video: Mobiel bellen in 1998 door Frans Bromet 2024, April
Anonim

Als je geld op je telefoon kunt zetten, dan kun je er ook geld vanaf halen. Tegenwoordig zijn er een aantal diensten op internet waarmee abonnees geld van hun telefoonrekening kunnen opnemen.

Uitbetalen vanaf een mobiele telefoon
Uitbetalen vanaf een mobiele telefoon

Het is nodig

Telefoon, computer, internettoegang, rekening in een van de betalingssystemen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een account hebben bij een van de internetbetaalsystemen. Meestal wordt geld van de telefoon opgenomen naar webmoney (webmoney.ru) of naar Yandex. Money (money.yandex.ru). Als je geen account hebt in een van deze betalingssystemen, moet je je bij hen registreren (hoe je dit doet lees je op de officiële websites van de PS). Zorg ervoor dat u bij het openen van een account uw echte gegevens aangeeft om, indien nodig, te bevestigen dat u de eigenaar bent van het factureringsaccount.

Stap 2

Het is vrij eenvoudig om vandaag een dienst te vinden voor het opnemen van geld van een mobiele telefoon, hiervoor typt u gewoon in een willekeurige zoekmachine het verzoek "Geld opnemen van een telefoon" en kiest u de bron die voor u het meest optimaal is. Het grootste nadeel bij het overboeken van geld vanaf een telefoon is het feit dat het ontvangen bedrag meestal minder is dan de helft van het bedrag dat van uw mobiele rekening wordt afgeschreven.

Stap 3

Om geld van uw telefoon op te nemen, moet u een sms sturen naar het voorgestelde korte nummer. Vul uw betalingsgegevens zorgvuldig in, bel vervolgens de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider en vraag hoeveel het kost om een sms naar dit nummer te sturen. Als de kosten die op de site worden vermeld samenvallen met het bedrag dat de operator u zal geven, kunt u veilig een sms-bericht sturen. Als de cijfers verschillen (de site geeft lagere kosten van de service aan), zoek dan een andere opnameservice voor jezelf met behulp van de bovenstaande methode.

Aanbevolen: