Hoe De Beloofde Betaling Op Megaphone Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling Op Megaphone Te Nemen
Hoe De Beloofde Betaling Op Megaphone Te Nemen

Video: Hoe De Beloofde Betaling Op Megaphone Te Nemen

Video: Hoe De Beloofde Betaling Op Megaphone Te Nemen
Video: Mijn verhaal over beginnen als kapster. Barberlessen voor beginners 2024, April
Anonim

Zelfs als u plotseling geen geld meer op uw rekening heeft, kunt u nog steeds contact houden en zonder beperkingen communiceren. Dit is mogelijk dankzij de service van de operator "Megafon" genaamd "Credit of Trust".

Hoe de beloofde betaling op Megaphone te nemen
Hoe de beloofde betaling op Megaphone te nemen

instructies:

Stap 1

Het is mogelijk om de "Credit of Trust" gratis te activeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de Megafon-operator en de adviseur te vragen de kredietlimiet voor u te berekenen (u kunt deze later op elk moment wijzigen). Houd er echter rekening mee dat u uw paspoort en het contract voor communicatiediensten mee moet nemen. Er zijn trouwens geen abonnementskosten (evenals aansluitkosten).

Stap 2

U kunt de "Credit of Trust" activeren zonder contact op te nemen met het kantoor van het bedrijf. Om zelf verbinding te maken, moet u bellen. Daarna blijft het alleen om het juiste pakket te kiezen (ze verschillen alleen van elkaar in de hoeveelheid, die varieert van 300 tot 1700 roebel). Ook in dit geval wordt het abonnementsgeld niet in rekening gebracht.

Stap 3

De service kan op elk moment worden gedeactiveerd, en zowel in het Megafon-kantoor als zonder het huis te verlaten, volstaat het om een kort commando * 138 * 2 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon te kiezen. Als u van gedachten verandert en de "Credit of Trust" opnieuw wilt activeren, herhaal dan stap 1 of 2 (er zijn geen beperkingen op het aantal verbindingen).

Stap 4

Megafon-abonnees kunnen ook services (inclusief Credit of Trust) beheren met behulp van het Service-Guide zelfbedieningssysteem. Sluit hem vooraf aan in de communicatiesalon, het contactcenter of alleen (gebruik hiervoor de webinterface van het systeem).

Aanbevolen: