Hoe Log Je In Op Icq Vanaf Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Log Je In Op Icq Vanaf Je Telefoon
Hoe Log Je In Op Icq Vanaf Je Telefoon

Video: Hoe Log Je In Op Icq Vanaf Je Telefoon

Video: Hoe Log Je In Op Icq Vanaf Je Telefoon
Video: ICQ New: Lnstant Messenger & Group Video Calls Best App For Share YouTube videos 2024, Mei
Anonim

De ICQ instant messaging-service verspreidde zich snel. Er is een groot aantal alternatieve clients verschenen, waaronder die voor telefoons. Elk mobiel platform heeft een aantal volledige apps die het gemakkelijk maken om verbinding te maken met de service.

Hoe log je in op icq vanaf je telefoon
Hoe log je in op icq vanaf je telefoon

Het is nodig

Jimm, QIP Mobile, BayanICQ, Slick (afhankelijk van het platform)

instructies:

Stap 1

Om ICQ vanaf uw telefoon in te voeren, moet u eerst uw UIN registreren op de officiële website van het bedrijf met behulp van een computer. Ga naar de pagina en klik op de knop "Registratie in ICQ" in de rechterbovenhoek. Vul alle vereiste velden in en bevestig de registratie met behulp van de link die naar u zal komen op de opgegeven e-mail.

Stap 2

Voor Java is Jimm de constante leider in functionaliteit en bruikbaarheid, die veel wijzigingen heeft ondergaan en instellingen heeft waar zelfs een desktopclient jaloers op kan zijn. Download de applicatie van de officiële website van de ontwikkelaars en download deze via een kabel of Bluetooth naar je telefoon.

Stap 3

Start Jimm, ga naar "Instellingen" - "Account". Voer uw eigen UIN en wachtwoord in. Maak de nodige instellingen in de overige menu-items en klik vervolgens op "Verbinden". Als de verbinding niet tot stand kan worden gebracht, probeer dan de asynchrone overdrachtsparameters te wijzigen in "Instellingen" - "Netwerk". Vink ook het vakje "Extra verbinding" aan.

Stap 4

Voor apparaten die zijn gebaseerd op het Symbian-platform, zijn QIP Mobile en Bayan ICQ de meest functionele toepassingen waarmee toegang tot ICQ mogelijk is. Download elk programma dat u leuk vindt naar uw telefoon (in.sis- of.sisx-indeling) en installeer met behulp van bestandsbeheer volgens de instructies van het installatieprogramma. Voer het programma uit, ga naar de profielinstellingen, waar u uw UIN en wachtwoord invoert.

Stap 5

Voor Windows Mobile-apparaten is er een eigen versie van QIP, die qua functionaliteit vergelijkbaar is met de Symbian-versie. Voor Android is er een officiële client van ICQ, maar de meest functionele kan worden beschouwd als het Slick-programma, dat het ontvangen en overbrengen van bestanden ondersteunt en helemaal gratis is.

Aanbevolen: