Hoe De Miniprinter Voor IPhone Werkt

Hoe De Miniprinter Voor IPhone Werkt
Hoe De Miniprinter Voor IPhone Werkt

Video: Hoe De Miniprinter Voor IPhone Werkt

Video: Hoe De Miniprinter Voor IPhone Werkt
Video: Best Portable Printers in 2020 [5 Picks For Photos, Documents & More] 2024, Mei
Anonim

Computerbezitters kunnen eenvoudig de gewenste tekst of pagina van de site op een printer afdrukken. De eigenaren van mobiele telefoons werden van dit gemak beroofd, maar de studio Berg uit Londen beloofde de situatie op te lossen en presenteerde een speciale printer voor de iPhone.

Hoe de miniprinter voor iPhone werkt
Hoe de miniprinter voor iPhone werkt

De behoefte om een kleine printer te maken die sms-berichten en andere teksten kan afdrukken, is al lang rijp. En medio augustus 2012 kondigde de Londense studio Berg de acceptatie aan van de bestellingen voor de miniprinter die het maakte voor smartphones met iOS- en Android-besturingssystemen. Het nieuwe apparaat heet Little Printer en kost 199 pond sterling. In de VS worden bestellingen aangenomen voor $259, de eerste bezitters zullen de nieuwe gadgets rond half oktober te zien krijgen.

De nieuwe printer doet zijn naam eer aan omdat hij erg compact is. Toegegeven, het uiterlijk laat veel te wensen over - het is een kleine plastic kubus die met een paar knoppen in de palm van je hand past. Er wordt geprint op thermisch papier, dus er is geen inkt nodig voor de Little Printer. De printer wordt geleverd met een AC-adapter met verschillende soorten stopcontacten, drie rollen thermisch papier en een speciaal apparaat BERG Cloud Bridge, waarmee je alle benodigde informatie naar de printer kunt overbrengen.

Little Printer kan meerdere keren per dag een feed afdrukken, samengesteld uit de informatie die de gebruiker nodig heeft - bijvoorbeeld de weersvoorspelling, berichten van sociale netwerken, nieuws, enz. U kunt de informatie die naar de printer wordt verzonden in de mobiele applicatie aanpassen, door te bepalen welke gegevens en hoe vaak moeten worden afgedrukt. De Berg studio partners in dit project zijn grote bedrijven - Google en Foursquare, de Britse krant The Guardian en andere informatieve publicaties.

Hoewel het nieuwe apparaat interessant genoeg is, moeten gebruikers er nog achter komen hoe nuttig het is. Het kleine formaat van de afdruk maakt het niet mogelijk om grote afbeeldingen en teksten erop weer te geven, het lijkt vooral op een gewone kascheque. Zwart-wit afdrukken heeft ook zijn beperkingen, bovendien vervaagt tekst op thermisch papier vrij snel, waardoor bedrukte linten maximaal enkele maanden kunnen worden bewaard. De mobiliteit van het apparaat roept ook ernstige twijfels op - het is onwaarschijnlijk dat de eigenaar van de smartphone de Little Printer bij zich zal hebben, terwijl het binnenshuis mogelijk is om een computer, laptop of tablet te gebruiken en de nodige gegevens op een gewone printer af te drukken. In zijn huidige vorm zal de nieuwe gadget hoogstwaarschijnlijk gewoon een leuke nieuwigheid blijven, omdat het nut en de bruikbaarheid in het geding zijn.

Aanbevolen: