Een Subwoofer Aansluiten Zonder Lijnuitgangen

Inhoudsopgave:

Een Subwoofer Aansluiten Zonder Lijnuitgangen
Een Subwoofer Aansluiten Zonder Lijnuitgangen

Video: Een Subwoofer Aansluiten Zonder Lijnuitgangen

Video: Een Subwoofer Aansluiten Zonder Lijnuitgangen
Video: Connect a Subwoofer to Anything... Easier than you think 2024, Mei
Anonim

Als je in je auto je muziek niet alleen hard maar ook van hoge kwaliteit wilt laten klinken, heb je een actieve subwoofer nodig. Het zal onmiddellijk het geluidsbereik uitbreiden, lage frequenties toevoegen en natuurlijk volume. Als je besluit om het zelf aan te sluiten, maak je dan klaar om te sleutelen.

Een subwoofer aansluiten zonder lijnuitgangen
Een subwoofer aansluiten zonder lijnuitgangen

instructies:

Stap 1

Verwijder uw autoradio. Kijk meteen of het lijnuitgangen heeft. Als dat zo is, prijs jezelf dan gelukkig. U krijgt de mogelijkheid om de koppeling van de subwoofer met de luidsprekers optimaal te configureren. Als er geen lijnuitgangen zijn, zal het moeilijker zijn om het aan te sluiten en moet u het vanuit de trunk configureren, wat niet erg handig is. Actieve subwoofers worden in de regel in de kofferbak van een auto geïnstalleerd. Dit komt door het formaat van dit apparaat. Je kunt hem niet in de cabine plaatsen zonder bruikbare ruimte te verliezen, dus concentreer je direct op de kofferbak. Leid de besturingsdraad van de radio, de power plus daar, en maak ook de power minus.

Stap 2

Neem een gevlochten stroomkabel van een geschikte lengte. Je hebt het nodig om een negatieve draad te maken en dienovereenkomstig een subwoofer zonder lijnuitgangen aan te sluiten. De kabeldoorsnede moet minimaal 6 vierkante millimeter zijn. Je kunt het op elke automarkt kopen. Zoek de bout die op het lichaam is geschroefd.

Stap 3

Strip het van de verf af zodat er een goed metaal-op-metaal contact is. Wind één slag van de stroomkabel om deze bout. Draai vervolgens de bout stevig vast zodat de kabel goed vastgeklemd zit. Dit zeer eenvoudige ontwerp vertegenwoordigt het vermogen minus dat zal worden gebruikt om de subwoofer aan te sluiten.

Stap 4

Neem nog een stroomdraad met een doorsnede van minimaal 6 vierkante millimeter. Het zal nodig zijn om een powerplus te maken. Trek hem door het hele passagierscompartiment in de kofferbak van uw auto. Er moet een kleine opening zijn in het schot tussen de motorruimte en de passagiersruimte. Zo niet, neem dan een boor en boor.

Stap 5

Steek de draad in het gat, nadat u de rubberen doorvoer erop hebt geplaatst. Het is nodig om de kabelisolatie te beschermen tegen schuren. Sluit deze aan op de positieve pool van de batterij. Neem plastic klemmen. Gebruik ze om de draad over de gehele lengte van het contact vast te zetten. Steek de zekeringhouder in de voedingskabel in de buurt van de positieve pool van de batterij.

Stap 6

Als er geen lijnuitgangen zijn, gebruik dan de hoge-amplitude-ingangen van de ingebouwde versterker. Sluit de bedieningskabel aan op de subwoofer. Sluit de ingangsaansluiting met hoge amplitude aan op het luidsprekersysteem. Vergeet niet om de polariteit te observeren. Leid de signaal- en besturingsdraden in de kofferbak in de kofferbak waar de ingebouwde versterkerconnector is aangesloten.

Stap 7

Bekijk het aansluitschema. Maak in overeenstemming daarmee alle afkoop. Pas dan het geluid aan. Nadat de installatie is voltooid, plaatst u de radio terug op zijn oorspronkelijke plaats en bevestigt u de subwoofer.

Aanbevolen: