Hoe De Tv-antenne Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tv-antenne Uit Te Schakelen?
Hoe De Tv-antenne Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Tv-antenne Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Tv-antenne Uit Te Schakelen?
Video: How to Trun Off Samsung's TV Voice Assistant (Bixby) 2024, Mei
Anonim

Televisieantennes zijn anders, maar het uitschakelen ervan is ongeveer hetzelfde, zowel technisch als met betrekking tot de opzegging van de dienstverlening van een televisiemaatschappij aan uw huis.

Hoe de tv-antenne uit te schakelen
Hoe de tv-antenne uit te schakelen

Noodzakelijk

instructies voor de tv

instructies:

Stap 1

Om uw antenne los te koppelen van de tv, trekt u het netsnoer uit het stopcontact, draait u het om zodat het achterpaneel voor het aansluiten van apparaten zich in uw gezichtsveld bevindt, trekt u de kabel eruit en houdt u deze bij de basis vast. Het is het beste om de blote contactpunten niet aan te raken, omdat dit u een schok kan geven. Deze connector staat los van de andere, is rond van vorm en geschikt voor het aansluiten van een analoge antenne.

Stap 2

Als u de antenne moet uitschakelen omdat u de diensten in de toekomst niet gaat gebruiken, belt u het nummer van het bedrijf dat u bedient, dat u kunt vinden in het contract dat is gesloten bij de aansluiting of op het betalingsbewijs. Daarna, bij het begin van de volgende periode, wordt de antenne uitgeschakeld.

Stap 3

Om de digitale antenne van de tv los te koppelen, trekt u gewoon de stekker uit de bijbehorende connector. U kunt ook profiteren van het loskoppelen van de ontvanger of een ander apparaat waarmee de gegevensoverdracht wordt uitgevoerd.

Stap 4

Houd er rekening mee dat voor het loskoppelen van apparaten in uw tv, u de instructies moet volgen, vooral als er naast de antenne andere apparatuur op is aangesloten. Houd er ook rekening mee dat sommige connectoren ongeveer hetzelfde kunnen zijn, maar verschillende doelen dienen. Als u niet weet wat de handtekening van elk van hen betekent, zoek het dan uit op internet of verbreek de verbinding niet.

Stap 5

Neem contact op met uw serviceprovider als u bepaalde kanalen wilt uitschakelen. Ook kan het blokkeren of loskoppelen van bepaalde kanalen plaatsvinden via het menu van de ontvanger, afhankelijk van het model of de firmware die erin is geïnstalleerd. Voor sommige zenders kun je de instellingen ook gewoon weggooien via het tv-menu.

Aanbevolen: