Een Direct Nummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Direct Nummer Bellen
Een Direct Nummer Bellen

Video: Een Direct Nummer Bellen

Video: Een Direct Nummer Bellen
Video: Proximus Call Connect - Een nummer bellen vanuit de telefoongids met de W52P-telefoon 2024, April
Anonim

Directe nummers zijn zo handig dat ze veel worden gebruikt. Ondanks het feit dat de dienst al relatief lang bestaat, zijn veel mensen nog steeds niet bekend met de regels voor het invoeren van een nummer om te kunnen bellen of sms'en.

Een direct nummer bellen
Een direct nummer bellen

Het is nodig

toegang tot de telefoon

instructies:

Stap 1

Voer de tekst van uw korte bericht in en voer in het venster "Ontvanger" het directe telefoonnummer in het internationale formaat in - eerst +7, dan de stads- of operatorcode en vervolgens het nummer zelf. Merk op dat u in dit geval ook gewoon het nummer kunt invoeren zonder de zeven en het voorvoegsel te gebruiken. De zeven betekent hier de landcode (Russische Federatie).

Stap 2

Als u een bericht verzendt naar een abonnee die is geregistreerd op het grondgebied van een andere staat, voert u dienovereenkomstig de code van het land van zijn locatie in. Als u het niet weet, kunt u dit eenvoudig controleren door de tabel met landcodes van mobiele operators te bekijken. Gebruik ook voordat u het nummer invoert het plusteken, dat wordt geschreven door de 0-knop op het toetsenbord van uw mobiele telefoon ingedrukt te houden.

Stap 3

Om een sms-bericht naar een direct nummer te sturen, moet u ervoor zorgen dat het nog steeds actief is of niet wordt gebruikt door een andere gebruiker, hoewel dit vrij zelden voorkomt. U kunt het beste op uw telefoon instellen dat u een rapport ontvangt over de bezorging van sms-berichten - in dit geval wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht van een mislukte bezorging. Meestal komt het rapport vrijwel direct.

Stap 4

Als u het directe nummer van een abonnee in uw stad moet bellen, voert u zijn nummer in internationaal formaat in samen met de operatorcode of alleen zijn directe nummer. Als u een rechtstreeks nummer belt van een aangesloten abonnee in een andere stad of een ander land, voert u zijn nummer in de volgende volgorde in: + (landcode) (operatorcode) (direct telefoonnummer). Hetzelfde geldt voor verzonden sms-berichten. Het is mogelijk dat de oproep of berichten de abonnee bereiken, maar het is het beste om het nummer direct in het gewenste formaat aan te geven; ook hier kan alles afhangen van de kenmerken van de door hem gekozen operator.

Aanbevolen: