Een Nieuw Kanaal Instellen

Inhoudsopgave:

Een Nieuw Kanaal Instellen
Een Nieuw Kanaal Instellen

Video: Een Nieuw Kanaal Instellen

Video: Een Nieuw Kanaal Instellen
Video: YOUTUBE-KANAAL: zo stel je jouw YouTube-kanaal goed in! 2024, Mei
Anonim

Veel mensen geloven dat het opzetten van een zender op een tv een nogal moeilijke taak is, dus bellen ze hiervoor de meesters en betalen ze hiervoor veel geld. Maar in feite, als je erachter komt, is alles vrij eenvoudig: je hoeft alleen maar de afstandsbediening op te pakken (je kunt zonder, maar het zal veel handiger voor je zijn) en de onderstaande instructies te volgen. Dus laten we beginnen.

Een nieuw kanaal instellen
Een nieuw kanaal instellen

instructies:

Stap 1

Om het kanaal te configureren, kunt u de afstandsbediening gebruiken, u kunt het zonder doen, het menu is hetzelfde. Selecteer dus de "Menu"-knop op de afstandsbediening en druk erop. Als het menu in het Russisch is, is alles eenvoudiger, als het menu in het Engels is, verander dan eerst de taal. Om dit te doen, drukt u op de onderste knop op de afstandsbediening en beweegt u de aanwijzer totdat het woord Taal verschijnt en wijzigt u de taal in Russisch.

Stap 2

Nadat u de menumodus hebt geopend, verplaatst u de aanwijzer totdat de modus "Instelling" verschijnt, drukt u erop en verschijnen verschillende items voor u: "Handmatige instelling" en "Automatische instelling". Als u voor het eerst kanalen afstemt, gebruik dan "Auto Tuning".

Stap 3

De tv zoekt automatisch naar kanalen en onthoudt ze in deze volgorde, wat niet erg handig is, omdat voor veel mensen de volgende opstelling als bekend wordt beschouwd: 1 - Channel One, 2 - Russia 1, enz. Neem daarom, nadat het automatisch afstemmen is voltooid, een stuk papier en noteer alle afgestemde kanalen.

Stap 4

Vervolgens voeren we gepersonaliseerde tv's uit, deze moeten handmatig worden geschakeld. Het item "Frequentie" is nodig om te weten op welke frequentie een bepaald kanaal zich bevindt. Het item "Fine Tuning" helpt bij het afstemmen van het kanaal, dat wil zeggen om de signaalkwaliteit indien mogelijk te verbeteren.

Stap 5

Ook in het menu is er een item "Opslaan na alle instellingen", druk erop en sla het kanaalnummer op. Het item "Kanaal instellen" werkt als volgt: stel het kanaalnummer in, bijvoorbeeld 1 en zoek in het item "Frequentie" naar "Kanaal Eén", klik vervolgens op het item "Opslaan". Ga door totdat alles op zijn plaats is. Dat is alles, de installatie is voltooid.

Aanbevolen: