Hoe Gratis Satelliet-tv Te Kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Satelliet-tv Te Kijken
Hoe Gratis Satelliet-tv Te Kijken

Video: Hoe Gratis Satelliet-tv Te Kijken

Video: Hoe Gratis Satelliet-tv Te Kijken
Video: How To Watch Satellite TV Channels On Your PC/Laptop/Cellphone Offline 2024, Mei
Anonim

Satelliet-tv kijken op een computer heeft veel voordelen, met name kun je veel programma's gratis bekijken en opnemen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de sleutels in te voeren die op internet kunnen worden gedownload.

Hoe gratis satelliet-tv te kijken
Hoe gratis satelliet-tv te kijken

Het is nodig

Computer, geïnstalleerde software, dongles, DVB-S- of DVB-S2-kaarten

instructies:

Stap 1

Installeer het ProgDVB-programma. Het is het meest aan te raden om geteste versie 4 te installeren. Download en installeer ook codecs voor video MPEG2 en MPEG4.

Stap 2

Opzetten van het programma. We duiden de timeshift-functie Timeshift aan, selecteren de locatie van het opnamebestand, geven de maximale grootte aan. Installeer de Elecard MPEG-2-codec.

Stap 3

We lanceren het programma. Selecteer in het installatiemenu de lijst met apparaten, daarin geven we het type videokaart aan. Ga vervolgens in het menu naar het tabblad "DISEqC en providers". Bij het item "leeg" geven we nogmaals het type videokaart en converter aan. In het tabblad "Op welke satelliet is afgestemd" geven we het gewenste type satelliet aan. Selecteer "Kanaal zoeken".

Stap 4

Als er geen sleutels zijn, gebruiken we de scharniermethode. Hiervoor gebruiken we DVB-S of DVB-S2 kaarten, evenals een plug-in voor ProgDVB CSCLient. Kopieer de toegangsreeks van de deelserver naar het bestand csc.ini. Start ProgDVB. Selecteer in het plug-inmenu Cardserver Client en markeer daarin Actief.

Stap 5

Selecteer het kanaal, ga naar het tabblad "Kanaaleigenschappen". Afhankelijk van het pakket van interesse geven we de identiteit aan.

Aanbevolen: