Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via De Satelliet

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via De Satelliet
Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via De Satelliet

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via De Satelliet

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Telefoon Via De Satelliet
Video: TV kijken in je camper of caravan - Met of zonder satelliet 2024, April
Anonim

Er zijn sites waar wordt voorgesteld om door het versturen van een sms-bericht de locatie van een mobiele telefoon via de satelliet te vinden. Moet je ze vertrouwen? En zo niet, zijn er werkbare en gratis manieren om je telefoon via de satelliet te vinden?

Hoe vind je gratis een telefoon via de satelliet
Hoe vind je gratis een telefoon via de satelliet

instructies:

Stap 1

Als u wordt aangeboden om een telefoon via de satelliet te vinden zonder er programma's op te installeren, zonder verbinding te maken met de provider en zonder zelfs maar toestemming van de eigenaar te krijgen, lees dan eerst de servicevoorwaarden. U zult merken dat u te maken heeft met een "grapspelservice". Vergeet niet om vertrouwd te raken met de kosten van het verlenen van de service. Het zal je verbazen hoe "gratis" je wordt aangeboden om een telefoon te vinden, en bovendien niet echt.

Stap 2

Ongeveer (met een nauwkeurigheid van enkele honderden meters), kunt u de telefoon vinden zonder satellieten te gebruiken. Niet gratis, maar aanzienlijk goedkoper dan wat de oplichters bieden. Maar op één voorwaarde: de abonnee gaat ermee akkoord dat zijn locatie wordt bepaald. Vraag uw operator welke sms-commando's u de telefoon moet instellen, evenals het apparaat van de persoon die u gaat zoeken. Sommige operatoren bieden zelfs meerdere tariefopties aan voor een dergelijke dienst: onbeperkt of met betaling per aanvraag (wat minder voordelig is).

Stap 3

Als de telefoon, waarvan u de locatie gaat bepalen, onbeperkte internettoegang heeft en het apparaat is uitgerust met een navigatiesatellietontvanger van het GLONASS- of GPS-systeem, installeer er dan een applicatie op die er een tracker van maakt. Er zijn veel gratis onder hen. Voor de dienst zelf betaal je naast de bestaande abonnementskosten voor onbeperkt internet ook niets. Daarna moet u zich registreren op een speciale site, uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. U kunt zien waar de telefoon is, wanneer het programma erop wordt uitgevoerd. Houd er rekening mee dat als de telefoon op het J2ME-platform draait, het trackerprogramma alleen kan worden gestart als er geen andere applicaties worden gebruikt. Als het programma niet actief is, is het onmogelijk om de locatie van de telefoon te bepalen.

Stap 4

Als we het hebben over het bepalen van de locatie van een telefoon van een kind, dan is het beter om zijn apparaat onmiddellijk in een speciaal apparaat te veranderen. De tracker-applicatie is ingebouwd in de firmware en werkt op de achtergrond wanneer het apparaat wordt ingeschakeld.

Stap 5

Ten slotte, als uw telefoon is gestolen en er is geen locatieprogramma op de achtergrond actief, of een aanvaller heeft deze gevonden en gedeactiveerd, dan is de enige manier om het apparaat te detecteren contact op te nemen met de wetshandhavingsinstanties. Blokkeer je simkaart vooraf en krijg een nieuwe met hetzelfde nummer.

Aanbevolen: