Hoe Over Te Stappen Op Het Red MTS-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Stappen Op Het Red MTS-tarief
Hoe Over Te Stappen Op Het Red MTS-tarief

Video: Hoe Over Te Stappen Op Het Red MTS-tarief

Video: Hoe Over Te Stappen Op Het Red MTS-tarief
Video: " Het Massale Ontwaken Komt Eraan " - Let Hier Op In November! (Kijk Nu!) 2024, April
Anonim

De mobiele operator MTS heeft een tariefplan gelanceerd met de naam Red Energy. Het heeft veel voordelen; u kunt bijvoorbeeld met uw vrienden chatten voor slechts 85 kopeken per minuut en berichten verzenden voor 35 kopeken. Aan dit tarief zijn geen abonnementskosten verbonden.

Hoe over te stappen op het Red MTS-tarief
Hoe over te stappen op het Red MTS-tarief

instructies:

Stap 1

Controleer het saldo op uw saldo voordat u uw tariefplan wijzigt. De overgang is niet gratis, er wordt 75 roebel van uw rekening afgeschreven. Als u geen abonnee bent van MTS OJSC, is de aankoopprijs van het tarief 130 roebel.

Stap 2

Koppel het Red Energy tariefplan via een sms. Stuur hiervoor in het MTS-netwerk een sms met de cijfers 727 naar het verkorte nummer 111. Uw telefoon ontvangt binnen enkele seconden een servicebericht over het resultaat van de bewerking.

Stap 3

Schakel over naar het Red Energy-tariefplan door een speciale opdracht in te voeren. Kies hiervoor de volgende combinatie van symbolen in het MTS-netwerk: * 111 * 727 #.

Stap 4

Om verbinding te maken, kunt u het contactcentrum van MTS OJSC gebruiken, waarvoor u in het netwerk het verkorte nummer 0890 kiest. Als u geen mobiele telefoon kunt gebruiken, belt u 800 250 0890 vanaf een willekeurige stadstelefoon.

Stap 5

Bent u particulier, schakel dan via de servicecentra over naar het Red Energy-tariefplan. MTS OJSC is een redelijk bekend en groot mobiel bedrijf, het heeft zijn kantoren en vertegenwoordigingen in veel steden in Rusland en het nabije buitenland. U kunt ook contact opnemen met elk dealercentrum van MTS OJSC. U moet een paspoort of ander identiteitsbewijs bij u hebben.

Stap 6

Als u een rechtspersoon bent, kunt u het tarief wijzigen door een fax te sturen door te bellen naar 89140140098. Of u stuurt de brief naar het e-mailadres van het bedrijf - [email protected].

Aanbevolen: