Smart Cover Voor IPad: Al Het Geniale Is Eenvoudig

Inhoudsopgave:

Smart Cover Voor IPad: Al Het Geniale Is Eenvoudig
Smart Cover Voor IPad: Al Het Geniale Is Eenvoudig

Video: Smart Cover Voor IPad: Al Het Geniale Is Eenvoudig

Video: Smart Cover Voor IPad: Al Het Geniale Is Eenvoudig
Video: Новые Smart Cover для iPad Air - что изменилось? 2024, Mei
Anonim

Apple maakt populaire en geavanceerde gadgets. Ook bij de productie van accessoires voor hen legt het bedrijf de lat niet hoger. Een van die geweldige uitvindingen is de iPad Smart Cover.

Smart Cover voor iPad: al het geniale is eenvoudig
Smart Cover voor iPad: al het geniale is eenvoudig

Kwaliteit en functies van de behuizing

Hoogwaardige en efficiënte verpakking van apparaten is een onderscheidend kenmerk van Aplle-apparaten. De iPad Smart Cover wordt dus geleverd in een harde hoes van dik karton, die aan de bovenkant is bedekt met transparant plastic.

De modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn gemaakt van polyurethaan. Het oppervlak voelt met rubber aan en lijkt op een Soft-touch oppervlak.

Het gewicht van de case is klein, niet meer dan honderd gram, waardoor de tablet er niet zwaarder mee wordt. Tegelijkertijd zit er zelfs aluminium in de constructie, Ik heb een grijs polyurethaanmodel in handen gekregen, degene die officieel $ 39 kost. De buitenste coating is zeer aangenaam om aan te raken en lijkt op de originele iPad Case - hetzelfde gevoel van een met rubber bekleed Soft-touch oppervlak.

Afhankelijk van de verlichting verandert de kleur van het accessoire zelf. Bij gloeilampen, fel zonlicht, tijdens een bewolkte dag, kan de tint aanzienlijk veranderen - van lichtgrijs naar turkoois.

Als de lichtstralen onder een hoek vallen, verschijnen er volumetrische secties op het oppervlak en worden ze weer plat.

Apparaatontwerp

De hoes heeft een eenvoudig, betrouwbaar en zeer comfortabel ontwerp. De hoes wordt automatisch uitgelijnd op de tablet en wordt onmiddellijk bevestigd dankzij twee dozijn magneten in het accessoire zelf en in de tablet. Het aluminium scharnier draait vrij rond, ook de houder is van aluminium.

De geruite hoes wordt eenvoudig en stevig bevestigd. Om dit te doen, brengt u het aluminium scharnier naar de linkerkant van de iPad - de bevestiging gebeurt automatisch.

Aan de binnenkant is de hoes voor de tablet afgezet met microfiber. Het zit stevig vast aan de bijbehorende stof, de hoes is één geheel met het apparaat, exfolieert niet en valt niet uit elkaar.

Microvezel beschermt het scherm tegen stof en andere verontreinigingen. De Smart Cover is erg dun in de breedte en vergroot de afmetingen van de tablet bijna niet.

Functies

Smartcover is ook erg handig in gebruik als standaard. Het kan worden gebruikt om te typen of te lezen tijdens het eten of drinken van thee.

Als je de structuur ondersteboven houdt, krijg je een standaard waarmee je je tablet als fotolijst of kleine tv kunt gebruiken. Het toestel is erg stabiel, over de tablet hoef je je geen zorgen te maken.

Het is eenvoudig om de Smart Cover in de stand-modus te zetten. Dit gebeurt letterlijk met één handbeweging. Opgevouwen wordt het op zijn plaats gehouden door magneten. Uitgeklapt beschermt de hoes op betrouwbare wijze het gewenste achterpaneel van de tablet terwijl deze op de tafel ligt en beschermt deze tegen krassen. Het bevestigen van de case aan je tablet is eenvoudig.

De hoes kan dubbel worden gevouwen - hij is gemakkelijk te magnetiseren en op zijn plaats te houden. De grip van de tablet is verbeterd. De hoes is ook heel gemakkelijk te verwijderen. Tegelijkertijd verliest het apparaat zelf zijn vorm niet en verslijt het niet.

Een ander kenmerk onderscheidt het accessoire van de rest. Hierdoor wordt de iPad 2 automatisch in de slaapstand gezet. Wanneer de hoes op het scherm wordt neergelaten, wordt de tablet uitgeschakeld, wanneer deze omhoog gaat, wordt deze ingeschakeld. Dit is mogelijk dankzij geavanceerde technologieën - een extra sensor in de tablet en het effect van elektromagnetische inductie.

Waar kan men kopen?

Een geschikt hoesje koop je in officiële Apple Stores. Dealers verkopen goederen tegen een prijs die twee tot drie keer duurder is - blijkbaar zijn mensen bereid om dat soort geld te geven.

U kunt de Smart Cover ook kopen bij een online winkel zoals eBay. Hier zult u echter hoogstwaarschijnlijk ook geld moeten betalen voor dure levering, en de marge van de verkoper kan niet worden vermeden, maar hoogstwaarschijnlijk zal deze minimaal zijn. Het is voordeliger om Smart Cover in bulk te kopen, omdat in dit geval korting wordt gegeven en elk volgend onderdeel iets goedkoper uitkomt. Daarom is het handig om goederen bij een bedrijf te bestellen.

Er zijn twee soorten Smart Covers voor de iPad: leer en polyurethaan. Leer is wat duurder dan de tweede en verschilt in kleur. Ze zien er erg duur en rijk uit. Binnenin zijn de hoezen afgezet met grijze zachte stof, wat de kleur perfect matcht met de hoes zelf.

De Smart Cover is de moeite waard om te krijgen, zelfs als je al een Apple-hoes hebt. Dit accessoire is zeer stijlvol en handig, zowel als hoes als als standaard, en de functionaliteit gaat veel verder dan alleen een hoes die beschermt tegen beschadiging. Dit is weer een onvervangbaar en innovatief product van Apple.

Aanbevolen: