TOP 5 Budget Moederborden Van Gigabyte

TOP 5 Budget Moederborden Van Gigabyte
TOP 5 Budget Moederborden Van Gigabyte

Video: TOP 5 Budget Moederborden Van Gigabyte

Video: TOP 5 Budget Moederborden Van Gigabyte
Video: Топ-5 лучших бюджетных материнских плат Z590 для процессоров Intel 10-го и 11-го поколений 2024, Mei
Anonim

De eerste personal computer van de leerling is in de regel een eenvoudig apparaat met minimale kenmerken. Ze zijn geschikt voor het werken in tekst- en spreadsheeteditors, surfen op het World Wide Web, het bekijken van multimediabestanden, het opslaan van audio en foto's. Meestal vereist zo'n pc geen grote kapitaalinvesteringen - zelfs de meest budgettaire componenten zijn er voldoende voor. In het arsenaal van Gigabyte vind je modellen van moederborden voor een verbazingwekkend lage prijs - dit zijn degenen die verder zullen worden besproken.

TOP 5 budget moederborden van Gigabyte
TOP 5 budget moederborden van Gigabyte

Het is het beste om moederborden van Gigabyte te kopen op de uitgestrektheid van het world wide web. Hier worden klanten alle moderne productmodellen aangeboden, hun hoogwaardige foto's vanuit verschillende hoeken, gedetailleerde beschrijvingen en lijsten met kenmerken. Om het gebruikerszoekproces te vergemakkelijken, hebben we besloten om budgetmoederborden te rangschikken.

De eerste plaats wordt ingenomen door het "moederbord" GA-H81M-S1, gemaakt in micro-ATX-formaat. Geschikt voor gebruik in zowel compacte als standaard behuizingen. Uitgerust met twee slots voor RAM type DDR3, geïntegreerde geluidsprocessor, vier USB-poorten. Het meest budgetvriendelijke model in het assortiment van het merk Gigabyte.

Op de tweede plaats staat de GA-F2A68HM-S1, die een verbazingwekkend laag prijskaartje heeft (minder dan $ 50). Dit moederbord is ontworpen voor AMD processor aansluiting, daarom is het voorzien van een speciale socket FM2. Het heeft 2 RAM-slots, een geluidsprocessor en ondersteunt de aansluiting van een LAN RJ-netwerkkabel.

Verdient een plaats in de top drie en GIGABYTE + AMD E2-3800 MITX - een van de weinige modellen met een geïntegreerde centrale processor, gemaakt in een kleine innovatieve mini-ITX-vormfactor. De reeks kenmerken is vrij standaard voor budget-moederborden: 2 RAM-slots, USB-poorten van het type 2.0, 3.0, geïntegreerde geluidsprocessor, meerkanaals geluid, de mogelijkheid om accessoires via externe connectoren aan te sluiten.

De vierde plaats gaat naar de GA-H81M-S2H, een micro-ATX-moederbord met laag vermogen. Kenmerken: dual-channel RAM, USB-poorten 2.0 en 3.0 in het aantal van respectievelijk 2 en 4, poorten voor het aansluiten van een bedraad toetsenbord en muis, een gearrangeerde audioprocessor en meerkanaals geluid.

Het GA-H110M-H-moederbord sluit onze beoordeling af, zijn kenmerken zijn voldoende voor zowel educatieve doeleinden als voor entertainment. Natuurlijk is het onwaarschijnlijk dat dit model games op maximale instellingen zal weerstaan, maar op gemiddelde instellingen is het heel goed mogelijk. Met het hulpprogramma Cloud Station, dat uit verschillende speciaal ontworpen applicaties bestaat, kunt u uw pc zelfs op afstand bedienen en de tijd die uw kind doorbrengt met het spelen van games of internet beperken.

Zoals de praktijk laat zien, is het niet zo moeilijk om een budget-pc samen te stellen die aan de behoeften van een moderne student kan voldoen - het belangrijkste is om op tijd toezicht te houden, kennis te maken met de beschikbare opties en stil te staan bij de meest geschikte.

Aanbevolen: