De Allerbeste USB-gadgets

De Allerbeste USB-gadgets
De Allerbeste USB-gadgets

Video: De Allerbeste USB-gadgets

Video: De Allerbeste USB-gadgets
Video: Top 10 USB Gadgets 2024, April
Anonim

Verschillende USB-gadgets zijn erg populair bij actieve computergebruikers. USB-gadgets zijn erg handig, omdat ze in een speciale connector in de computer worden gestoken en er vanaf werken; ze hebben geen apart stopcontact of andere apparaten nodig.

De allerbeste USB-gadgets
De allerbeste USB-gadgets

Er is een grote verscheidenheid aan gadgets, met als meest populaire de USB-luchtbevochtiger. Het verfrist de lucht in het bureaublad zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Tegenwoordig vind je veel USB-kleding in online winkels. De meest voorkomende zijn handschoenen en pantoffels. Dit kledingstuk is verwarmd, dus het is onmogelijk om erin te bevriezen.

De USB kopjeswarmer is handig voor wie graag koffie of thee drinkt achter de computer. Dankzij deze gadget wordt een kopje koffie, thee of andere drank constant opgewarmd, waardoor de inhoud niet afkoelt.

USB-aquarium. Als je vissen wilt, maar er is geen manier om voor ze te zorgen, dan kun je een USB-aquarium aanschaffen. Het ziet er heel interessant uit, je kunt er kunstmatige vissen in houden. Het water in zo'n aquarium hoeft ook niet te worden ververst.

USB-ventilator. In de zomer is het gewoon onvervangbaar. De ventilator sluit je aan op je computer of laptop en verfrist je werkruimte met een stroom koele lucht.

De USB-koelkast is ook erg populair in de zomer als het buiten warm is en je echt een koud drankje wilt. Het is vooral relevant wanneer u zich in omstandigheden bevindt waar er geen koelkast is, bijvoorbeeld in de natuur. En dan hoef je niet rond te rennen op zoek naar een winkel die koele drankjes verkoopt.

USB asbak. Er zit een ventilator in en deze sluit, zodat de rook van sigaretten niet in de lucht komt en daarom niemand in de buurt hindert.

USB-stofzuiger. Deze gadget is heel gebruikelijk bij degenen die de staat van hun computer in de gaten houden. Zo'n stofzuiger reinigt het toetsenbord perfect.

USB-lampje. Hij heeft geen bevestigingen aan de lichtbron nodig, is erg handig in gebruik, heeft een laag gewicht en heeft ook nog een zeer divers design.

USB-wekker. Typisch heeft een USB-wekker niet alleen een alarm- en klokfunctie, maar bijvoorbeeld ook een mp3-speler. Variaties van zo'n gadget kunnen absoluut divers zijn, maar er zijn ook eenvoudige oplossingen. En er zijn ontwerpapparaten die tot de verbeelding spreken. Zo'n gadget zal een leuk cadeau zijn.

Aanbevolen: