Hoe De Megafoonmodem Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafoonmodem Aan Te Zetten
Hoe De Megafoonmodem Aan Te Zetten

Video: Hoe De Megafoonmodem Aan Te Zetten

Video: Hoe De Megafoonmodem Aan Te Zetten
Video: ⚠️ Как Подключить 3G/4G Модем к Компьютеру? 2024, Mei
Anonim

Internet is voor een mens altijd en overal nodig, voor succesvol en effectief werken en plezierige vrije tijd. In het huidige stadium van technologische ontwikkeling kunt u overal ter wereld verbinding maken met internet. In dit opzicht is internet van mobiele operators, waaronder Megafon, erg handig. Om verbinding te maken met het netwerk volstaat het om een USB-modem aan te schaffen, een handig tariefplan te kiezen en uw computer in te stellen. Wat is een megafoonmodem, wat zijn de voordelen ten opzichte van analoge apparaten en hoe zet je het aan.

Hoe de megafoonmodem aan te zetten
Hoe de megafoonmodem aan te zetten

instructies:

Stap 1

Megafon-modem wordt gebruikt om verbinding te maken met internet via de mobiele provider Megafon. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Het apparaat is compact van formaat en ondersteunt Plug and Play-technologie. Het apparaat wordt via USB op een computer aangesloten en heeft geen speciale kabel nodig.

Stap 2

Een USB-modem is te koop bij gespecialiseerde verkooppunten, telefoonwinkels, maar ook in grote supermarkten. Bij de modem wordt een installatieschijf met software geleverd. De schijf bevat stuurprogramma's, documentatie en InternetConnect v2, het programma dat nodig is voor bediening en verbinding.

Stap 3

Eerst moet u de Megafon-simkaart in het apparaat plaatsen en de modem aansluiten op een draaiende computer. Het modem heeft een SIM-lock-functie die SIM-kaarten aanstuurt, en het kan alleen werken met Megafon. Het wordt niet aanbevolen om de computer aan te zetten nadat u de modem hebt aangesloten, dit kan installatiefouten veroorzaken. Het wordt ook niet aanbevolen om uw computer tijdens de installatie uit te schakelen.

Stap 4

Nadat de modem is aangesloten, verschijnt een pictogram op het beeldscherm om de succesvolle verbinding en herkenning van het apparaat te bevestigen. Vervolgens moet u de software installeren. De schijf moet in het station worden geplaatst, de volgende besturingssystemen worden ondersteund: MAC OS, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista.

Stap 5

Meestal starten het opstarten en de installatie automatisch. Als om de een of andere reden de automatische installatie niet start, zoek dan het bestand AutoRun.exe op in de map met het stuurprogramma en open het door erop te dubbelklikken en volg de instructies.

Stap 6

Nadat alle componenten zijn geïnstalleerd, moet de computer opnieuw worden opgestart, alleen in dit geval zullen alle opties normaal werken. Start het programma - en internettoegang is verbonden!

Stap 7

Het wordt aanbevolen om de modem los te koppelen van de computer via de functie Hardware veilig verwijderen, anders kan deze beschadigd raken.

Aanbevolen: