Hoe Een Geheugenkaart Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geheugenkaart Te Activeren
Hoe Een Geheugenkaart Te Activeren

Video: Hoe Een Geheugenkaart Te Activeren

Video: Hoe Een Geheugenkaart Te Activeren
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, April
Anonim

Het is heel eenvoudig om een nieuwe geheugenkaart (flashdrive) op een pc te starten. De activering ervan zal de gebruiker niet dwingen om complexe manipulaties uit te voeren. Wanneer u een geheugenkaart aansluit op een computer die u al hebt gebruikt, kunt u schadelijke programma's (virussen) toevoegen aan het pc-systeem.

Hoe een geheugenkaart te activeren
Hoe een geheugenkaart te activeren

instructies:

Stap 1

U heeft een nieuwe geheugenkaart die u bij een gespecialiseerde elektronicaafdeling heeft gekocht. Je kunt zijn werk op deze manier activeren. Steek de geheugenstick in een van de vrije USB-poorten van uw pc. Wacht terwijl het systeem het aangesloten apparaat detecteert. Nadat de flashkaart is geïdentificeerd, wordt een dialoogvenster geopend met de aanbieding "Huidige map openen". Selecteer geen van de voorgestelde acties, sluit gewoon dit venster.

Stap 2

Klik daarna op "Start" en selecteer het gedeelte "Deze computer". Beweeg de muiscursor over de snelkoppeling naar de geheugenkaart en klik er met de rechtermuisknop op. Het apparaatmenu wordt geopend.

Stap 3

Zoek de regel met de titel "Eigenschappen" en klik erop. Er wordt een dialoogvenster geopend. Selecteer "Apparaat formatteren". Gebruik voor de beste prestaties van de geheugenkaart de functie "Slow format". Na deze procedure kunt u een actieve flashkaart gebruiken.

Stap 4

Ook het aansluiten van een reeds gebruikte geheugenkaart op een computer is eenvoudig. Steek deze flashdrive in de USB-connector. Het besturingssysteem van de computer herkent het opslagapparaat als verwisselbare media. Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd de map met de geheugenkaart te openen. Negeer deze suggestie door het dialoogvenster te sluiten. Zoek de map "Mijn computer" en open deze. Gebruik de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar het opslagapparaat. Selecteer in het menu dat wordt geopend de regel "Scannen op virussen". Deze optie is beschikbaar in het menu als er een antivirusprogramma op uw pc is geïnstalleerd.

Stap 5

Als uw pc geen antivirusprogramma heeft, moet u de geheugenkaart niet openen om virusinfectie te voorkomen. Nadat de antivirusscan van de flashdrive op malware is voltooid, kunt u deze met volledig vertrouwen openen. Als tijdens de scan trojans en scripts, evenals verschillende virussen, zijn gevonden, is het raadzaam deze te verwijderen.

Aanbevolen: