Hoe Satellietzenders Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Satellietzenders Af Te Stemmen
Hoe Satellietzenders Af Te Stemmen

Video: Hoe Satellietzenders Af Te Stemmen

Video: Hoe Satellietzenders Af Te Stemmen
Video: Lecture 74: How to prepare an Adjusted trial balance, P/L account, and B/S? Example 1 Part 1 2024, April
Anonim

Als u satellietapparatuur hebt geïnstalleerd, moet u deze nu configureren zodat alle in het paspoort aangegeven kanalen in uitstekende kwaliteit kunnen worden bekeken. Hoe u dit moet doen, wordt gedetailleerd beschreven in de instructies. Als dat niet het geval is, gebruikt u de volgende methode.

Hoe satellietzenders af te stemmen
Hoe satellietzenders af te stemmen

instructies:

Stap 1

Alle kanalen staan in de instellingen van de ontvanger. Het is alleen dat de ontvanger ze niet "ziet". Net als de tv is dit toestel beter handmatig af te stemmen. Daarom drukken we op de "Menu"-knop op de afstandsbediening.

Stap 2

In het menu dat wordt geopend, vinden we het item "Instellingen". Misschien klinkt deze inscriptie op de een of andere manier anders.

Stap 3

Hier moet u een pincode invoeren, hoogstwaarschijnlijk zijn het slechts vier nullen. Wij voeren het in.

Stap 4

Er verschijnt een inscriptie. Waarschijnlijk zal het het opschrift "Handmatige afstemming" zijn. Hier voeren we de frequentie, polarisatie, symboolsnelheid en correctiecode in. Al deze gegevens zijn te vinden op internet, als er nog geen instructie is.

Stap 5

We gaan verder op het menu. Er zal een item "Geavanceerd" zijn. Het is niet zichtbaar op het scherm, het bevindt zich waarschijnlijk helemaal onderaan. Waar het opschrift "Skip coded" staat, moet u op "Ja" drukken.

Stap 6

Hier kunt u het item "Geavanceerd" al sluiten en op "Zoeken starten" klikken. En dan vind je de ontbrekende zenders.

Aanbevolen: