Een Headset Aansluiten Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Headset Aansluiten Op Uw Telefoon
Een Headset Aansluiten Op Uw Telefoon

Video: Een Headset Aansluiten Op Uw Telefoon

Video: Een Headset Aansluiten Op Uw Telefoon
Video: How To Connect Wireless Headphones to IPhone (2019) 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van de headset met een mobiele telefoon is bijzonder handig, vooral tijdens het rijden, omdat u uw handen hierdoor volledig vrij kunt houden en soms de handset helemaal niet uit uw zak kunt halen, met behulp van de knop voor het aannemen van oproepen op de headset zelf.

Een headset aansluiten op uw telefoon
Een headset aansluiten op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Om de headset via een draadloze Bluetooth-verbinding met uw telefoon te verbinden, moet u uw mobiele telefoon ermee koppelen. Koppelen houdt in dat er een veilige verbinding wordt gemaakt tussen de telefoon en de headset. Dit moet worden gedaan zodat niemand per ongeluk een telefoongesprek kan afluisteren binnen het bereik van uw bluetooth-zender. Het koppelingsproces kan verschillen afhankelijk van het merk van uw telefoon, maar het basisprincipe is hetzelfde.

Dus om de headset op de telefoon aan te sluiten, is de eerste stap om beide apparaten in te schakelen - de telefoon en de headset, en ervoor te zorgen dat ze zich binnen elkaars bereik bevinden.

Stap 2

Activeer daarna de zoekmodus in de headset. Om dit te doen, moet u in de regel de functieknop van de headset kort ingedrukt houden of de toets voor het beantwoorden van oproepen.

Stap 3

Zoek in de functies van uw telefoon het gedeelte voor het beheren van Bluetooth-apparaten en start een zoekopdracht naar een nieuw apparaat. Nadat het zoeken is voltooid, zou de naam van uw headset tussen andere apparaten moeten verschijnen.

Stap 4

Het moet worden geselecteerd en toegevoegd aan de lijst met aangesloten apparaten voor verdere identificatie. Vervolgens zal de telefoon u vragen om een wachtwoord in te voeren, voer 0000 in. Daarna is het koppelingsproces voltooid.

Stap 5

Als er problemen zijn en de headset niet wordt gedetecteerd of het proces eenvoudig wordt onderbroken, is het de moeite waard om te controleren of de headset is ingeschakeld, of de batterij is opgeladen en of er obstakels in het signaalpad of interferentie zijn, en herhaal dan het hele proces nog een keer…

Stap 6

Als u het apparaat nog steeds niet met de telefoon kunt laten werken, moet u contact opnemen met de technische ondersteuning van de fabrikant van de headset voor compatibiliteit met dit model.

Aanbevolen: