Hoe De Draad Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Draad Te Controleren?
Hoe De Draad Te Controleren?

Video: Hoe De Draad Te Controleren?

Video: Hoe De Draad Te Controleren?
Video: #60 Hoe vind je een lek spanning in je auto? 2024, April
Anonim

Vaak is de storing van een apparaat een vervelend kleinigheidje. Dit kleinigheidje kan een gewone breuk in de verbindingsdraad zijn. Daarom begint de prestatiecontrole van de apparaten met de draden die erop zijn aangesloten.

Een tester komt altijd van pas
Een tester komt altijd van pas

Het is nodig

tester

instructies:

Stap 1

We nemen een tester. We zetten het aan en zetten het in de "kies" -modus. Dit is een modus waarin de testersondes, wanneer ze met elkaar in contact zijn, een geluid uitzenden dat de passage van een signaal in het circuit bevestigt.

Stap 2

We nemen de draad. We verbinden de eerste testerkabel met een van de uiteinden. Raak met de tweede sonde van de tester het andere uiteinde van de draad aan. We wachten op het geluidssignaal. Als het geluid verschijnt, werkt de draad.

Stap 3

Als er geen geluid is, controleren we de betrouwbaarheid van de contacten tussen de tester en de draad en proberen het opnieuw. Als er geen geluid is, is de draad defect.

Stap 4

In het geval van een gevlochten draad, sluit op zijn beurt de tweede sonde van de tester aan op de te bestuderen geleider. Tot er geluid of geen geluid is. We herhalen deze bewerking beurtelings met alle kernen van de draad.

Aanbevolen: