Een Kopieerapparaat Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Kopieerapparaat Kiezen
Een Kopieerapparaat Kiezen

Video: Een Kopieerapparaat Kiezen

Video: Een Kopieerapparaat Kiezen
Video: How To Choose the Right Copier For Your Needs 2024, April
Anonim

Apparaten voor het maken van kopieën van verschillende soorten documenten, tekeningen, foto's en andere afbeeldingen worden kopieerapparaten genoemd. Ze kunnen worden ingedeeld op grootte, kleurweergave, functionaliteit, enz. Om de juiste techniek te kiezen, is het noodzakelijk om rekening te houden met enkele punten.

Een kopieerapparaat kiezen?
Een kopieerapparaat kiezen?

Het is nodig

  • - reclamefolders;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Stel de maximale en minimale kosten van het kopieerapparaat in. Onthoud dat laserkopieerapparaten duurder zijn dan inkjet-tegenhangers. Lees recensies op internet over de fabrikanten van deze technologie, maar ook over de modellen zelf. Vraag naar de mening van vrienden en kennissen die met dergelijke apparatuur werken.

Stap 2

Denk voordat u uw keuze maakt na over wat voor soort belasting het kopieerapparaat moet aankunnen, dat wil zeggen hoeveel kopieën u er per maand op wilt maken. Als hun aantal niet groter is dan 3-5 duizend, koop dan een persoonlijk apparaat. Kijk in andere gevallen naar modellen met kleine, middelgrote of hoge prestaties.

Stap 3

Wanneer u besluit een kopieerapparaat aan te schaffen voor een grote hoeveelheid werk, bedenk dan of er extra functies nodig zijn, bijvoorbeeld het automatisch invoeren van originelen, het sorteren van kopieën en andere. Er moet meteen worden opgemerkt dat dit stand-alone apparaten zijn en afzonderlijk worden verkocht. Indien nodig moet het kopieerapparaat van uw keuze ze echter kunnen aansluiten.

Stap 4

Als u van plan bent foto's, gekleurde hand-outs, enz. - kies voor het model dat in kleur kan printen en werkt met media (papier, film en andere materialen) van verschillende gewichten. Bepaal ook of u grote originelen wilt kopiëren of alleen A4-formaat wilt gebruiken. De grootte van de apparatuur hangt inderdaad af van deze parameter.

Stap 5

Let bij het overwegen van een bepaald model op de kopieersnelheid. Deze parameter is natuurlijk vooral belangrijk voor grote volumes, en bij het afdrukken van enkele exemplaren is de tijd van de eerste kopie veel belangrijker (het tijdsinterval varieert van 20 tot 5 seconden).

Aanbevolen: