Een Systeemtelefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Systeemtelefoon Aansluiten
Een Systeemtelefoon Aansluiten

Video: Een Systeemtelefoon Aansluiten

Video: Een Systeemtelefoon Aansluiten
Video: Telephone and PBX Cross-connections 2024, Mei
Anonim

Bij het aansluiten van propriëtaire telefoons kunt u het beste een medewerker bellen die bekend is met het proces, want als de volgorde niet klopt, kunt u de apparaten onherstelbaar kapot maken.

Een systeemtelefoon aansluiten
Een systeemtelefoon aansluiten

Het is nodig

PBX programmeervaardigheden

instructies:

Stap 1

Sluit alle telefoons aan op de interne centrale voordat u systeemtelefoons aansluit. Sluit deze PBX'en ook aan op stadslijncontactdozen. Sluit gewone telefoons aan op analoge poorten en systeemtelefoons op digitale poorten. Als een bepaald nummer eerder aan de telefoons is toegewezen, moet u hun verbinding niet verwarren.

Stap 2

Installeer de besturingssoftware van uw telefooncentrale op uw computer en sluit dit apparaat vervolgens aan op de poort van uw computer. Als uw station geen aansluiting heeft voor aansluiting via een USB-interface, voer dan de bedieningsfuncties uit met een systeemtelefoon.

Stap 3

Sluit het aan op de poort met de naam EXT1. Ga naar de programmeermodus met behulp van de speciale knop met de bijbehorende naam. Voer vervolgens de tekens * en # in. Voer wachtwoord in. Als het niet is veranderd, kijk dan in de documentatie die aanvankelijk was geïnstalleerd (meestal wordt 1234 gebruikt).

Stap 4

Stel een nummerplan op voor uw interne telefoons door er nummers aan toe te kennen. Stel toon- en pulskiezen in voor CO-lijnen. Ga vervolgens naar de verdeling van inkomende oproepen volgens het nummerplan dat u hebt ingesteld en stel de tijd in waarop de oproep op het apparaat aankomt.

Stap 5

Voltooi de installatie door alle noodzakelijke stappen te volgen. Als elke interne telefoon van uw PBX correct werkt, hebt u uw systeemtelefoon correct aangesloten en geconfigureerd. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de systeemeigen telefoon, neem dan altijd contact op met de specialisten en probeer de storing niet handmatig op te lossen, vooral niet als de controle wordt uitgevoerd in de systeemeigen telefoonmodus.

Stap 6

Als het mogelijk is om het op een computer aan te sluiten, zorg er dan voor dat u over de vaardigheden beschikt om de PBX te programmeren en te repareren, anders kunt u de systeemtelefoon onherstelbaar beschadigen.

Aanbevolen: