De Printer Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Printer Uitschakelen?
De Printer Uitschakelen?

Video: De Printer Uitschakelen?

Video: De Printer Uitschakelen?
Video: How to Change Printer Offline to Online | Fix Printer Offline Problem 2024, Mei
Anonim

Een printer is een type kantoorapparatuur dat is ontworpen voor het afdrukken (overzetten op papier) van elektronische documenten. Wanneer de printer correct is geïnstalleerd en ingeschakeld, gaat een lampje op de kast branden om aan te geven dat deze klaar is voor gebruik. Om de een of andere reden kan het zijn dat de gebruiker de printer moet uitschakelen of de uitvoer van documenten voor afdrukken moet verbieden. Er zijn verschillende manieren om de printer uit te schakelen.

De printer uitschakelen?
De printer uitschakelen?

instructies:

Stap 1

De aangesloten printer werkt onder bepaalde voorwaarden. Ten eerste moet het op het lichtnet zijn aangesloten, ten tweede moet het op de computer zijn aangesloten en ten derde moet de aan / uit-knop op de printerbehuizing in de Aan-stand staan. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de fysieke aansluiting. Als u de printer wilt uitschakelen, koppelt u de printer los, koppelt u hem los van de computer of zet u de knop op het chassis op Uit.

Stap 2

Als u een correct geïnstalleerde printer fysiek wilt aansluiten, maar de documenten niet worden afgedrukt, configureert u de juiste instellingen. Het printermenu biedt verschillende commando's waarmee u het afdrukken van documenten kunt regelen. U kunt de benodigde parameters instellen in het mapvenster "Printers en faxapparaten".

Stap 3

Om de map Printers en faxapparaten te openen, klikt u op de Start-knop in de linkerbenedenhoek van uw scherm, of drukt u op de Windows-toets (met een vlaggetje) op uw toetsenbord. Selecteer in het geopende menu het item "Printers en faxapparaten" door erop te klikken met de linkermuisknop. Als het gewenste item niet in het menu staat, selecteer dan "Configuratiescherm". Klik in de categorie Printers en andere hardware op het pictogram Printers en faxapparaten. Als het paneel een klassieke uitstraling heeft, selecteer dan meteen dit icoon.

Stap 4

In het geopende venster ziet u het pictogram voor uw printer. In de status van een correct geïnstalleerde en geconfigureerde printer wordt het opschrift "Ready" weergegeven. Beweeg de cursor over het printerpictogram en klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de derde regel "Pauze" en klik erop met de linkermuisknop om het afdrukken van documenten tijdelijk te stoppen. In de gereedheidsstatus van de apparatuur verandert het bijschrift in "Opgeschort". De opdracht Afdrukken hervatten die is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu, brengt uw printer weer online.

Stap 5

Om de instellingen te gebruiken om de status van de printer te wijzigen van de werkende staat naar "Niet verbonden", selecteert u het vijfde item "Uitgestelde afdruk" in het vervolgkeuzemenu door erop te klikken met de linkermuisknop. Om de printer in de toekomst weer te laten werken, gebruikt u het commando "printer online gebruiken".

Aanbevolen: