Hoe Ip-telefonie In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Ip-telefonie In Te Stellen
Hoe Ip-telefonie In Te Stellen

Video: Hoe Ip-telefonie In Te Stellen

Video: Hoe Ip-telefonie In Te Stellen
Video: Configuring VoIP Phones in Cisco Packet Tracer 2024, Mei
Anonim

Het is nu mogelijk om geld te besparen, niet alleen op mobiele communicatie met behulp van verschillende gunstige tarieven en zakelijke communicatie, maar ook op een gewone stadstelefoon. De zogenaamde IP-telefonie, een redelijk economische en technisch handige vorm van telefooncommunicatie, wordt steeds meer verspreid.

Hoe ip-telefonie in te stellen
Hoe ip-telefonie in te stellen

instructies:

Stap 1

Een aanzienlijk aantal bedrijven biedt nu IP-telefonie aan. Het belangrijkste bij het opzetten van een IP-verbinding in uw kantoor of thuis is het vinden van een betrouwbare en goedkope serviceprovider. Om dit type telefonische communicatie via een provider aan te sluiten, vult u een aanvraag in op de website van het bedrijf van uw keuze of door telefonisch te bellen, een specialist selecteert een handig communicatietarief voor u, waarna de master de verbinding komt maken verbinding en vertellen u ook hoe u het IP-telefonieprogramma moet gebruiken.

Stap 2

Het is even gemakkelijk om een telefoonnummer te koppelen via een van de standaardprogramma's, bijvoorbeeld X-Lite, speciaal gemaakt voor het Windows-besturingssysteem. Haal eerst een pincode van je provider, dat wil zeggen koop een telefoonnummer. Download het communicatieprogramma van een van de sites van de bedrijven die telefonische communicatie aanbieden, installeer het. Voer het programma uit, typ in het geopende venster * 611 en stel de vereiste instellingen in. Voer uw gebruikersnaam en servicetoegangscode in de daarvoor bestemde velden in. Schakel G711u-, G711a- en GSM-codecs uit. Start het programma opnieuw en u kunt bellen.

Stap 3

Als u zich op een lokaal netwerk bevindt (verbonden via een proxyserver) of werkt via een ADSL-modem, zullen de programmaconfiguraties iets anders zijn: naast de login moet u uw SIP-nummer, domein en een speciale SIP-proxy kiezen. Meestal krijgt u deze gegevens samen met instructies voor het instellen van het programma. Kies * 311 om de instellingen te controleren. Start het programma opnieuw. Als je het goed hebt ingesteld, kun je bellen.

Stap 4

Om een gesprek te beginnen, kiest u het telefoonnummer van de abonnee en drukt u vervolgens op "Kiezen". Druk aan het einde van het gesprek op de knop "Hand omhoog". Houd er rekening mee dat u niet alleen voor de pincode moet betalen om toegang te krijgen tot het systeem, maar ook voor alle oproepen naar vaste en mobiele telefoons. Maar u kunt gratis naar elk SIP-nummer bellen.

Aanbevolen: