Hoe Installeer Ik Een Camera In Skype

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Camera In Skype
Hoe Installeer Ik Een Camera In Skype

Video: Hoe Installeer Ik Een Camera In Skype

Video: Hoe Installeer Ik Een Camera In Skype
Video: How To Fix Skype Camera Not Working 2024, April
Anonim

Met behulp van het Skype-programma kunt u via internet met de gesprekspartner communiceren en tegelijkertijd het beeld van elkaar op de monitor zien. Het enige dat u hiervoor nodig hebt, is uw computer uit te rusten met een webcamera en deze dienovereenkomstig te configureren.

Hoe installeer ik een camera in Skype
Hoe installeer ik een camera in Skype

Het is nodig

  • een computer;
  • skypen;
  • het internet.

instructies:

Stap 1

Om de camera in Skype te installeren, sluit u eerst de camera aan op uw computer en installeert u de stuurprogramma's vanaf de schijf die bij de kit is geleverd. Als u om de een of andere reden niet over de distributiekit voor stuurprogramma's beschikt, kunt u deze altijd downloaden van internet en de apparaatcode gebruiken om te zoeken, in ons geval een webcam.

Stap 2

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat de vereiste software is geïnstalleerd, start u het Skype-programma en controleert u of het uw camera heeft gedetecteerd. Ga hiervoor naar het item "Instellingen", dat zich in het menu "Extra" bevindt. Daar vinden we het subitem "Video-instellingen". Hier moet vóór de optie "Skype-video inschakelen" worden aangevinkt.

Stap 3

Als de webcam door het systeem wordt gedetecteerd als een nieuw apparaat en correct werkt, zou er een afbeelding van de webcam aan de rechterkant van het scherm bovenaan moeten verschijnen. Als dit niet gebeurt, controleer dan of de verbinding correct is, software- en hardwarecompatibiliteit. Zorg ervoor dat Active X is geïnstalleerd - dit is een onderdeel van de Flash Player, zonder welke het onmogelijk is om de videostream af te spelen en indien nodig bij te werken.

Stap 4

Soms is het voldoende om het stuurprogramma opnieuw te installeren om het probleem op te lossen en de camera in Skype te installeren. Dezelfde videostream, zoals je die op je scherm in de hoek ziet, wordt via internet uitgezonden naar de computer van de gesprekspartner, zodat hij hetzelfde beeld te zien krijgt als jij.

Stap 5

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat de camera werkt, voert u de instellingen in en gebruikt u de beschikbare helderheids-, contrast- en verzadigingsaanpassingen om het beeld aan te passen om de beste waarneming te bereiken. Het resultaat wordt direct op het scherm weergegeven. Tijdens een videocommunicatiesessie ziet u altijd uw beeld en kunt u de parameters aanpassen aan de verlichting in de kamer.

Aanbevolen: