De Blokkeringscode Op Uw Nokia-telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

De Blokkeringscode Op Uw Nokia-telefoon Vinden
De Blokkeringscode Op Uw Nokia-telefoon Vinden

Video: De Blokkeringscode Op Uw Nokia-telefoon Vinden

Video: De Blokkeringscode Op Uw Nokia-telefoon Vinden
Video: Nokia 105 TA-1174 Security Code Unlock 100% Working 2024, Mei
Anonim

De telefoonblokkeringscode beschermt uw apparaat tegen ongeoorloofd gebruik in het geval dat uw simkaart wordt vervangen of verloren gaat. Deze code wordt ingevoerd wanneer de telefoon wordt ingeschakeld. Soms kan de gebruiker deze informatie vergeten, dus u moet verschillende methoden gebruiken om de blokkeringscode te bepalen.

De blokkeringscode op uw Nokia-telefoon vinden
De blokkeringscode op uw Nokia-telefoon vinden

instructies:

Stap 1

Breng uw vergrendelde Nokia-telefoon naar een servicecentrum zodat een technicus de blokkeringscode kan achterhalen. Soms is er echter geen tijd om contact op te nemen met de ondersteuningsdienst of is de telefoon buiten de werkuren nodig. In deze gevallen kunt u zelfstandig de nodige informatie vinden met behulp van speciale programma's.

Stap 2

Download NSS- en Nokia Unlocker-software, waarmee u de vergrendelingscode op uw Nokia-telefoon kunt achterhalen. U kunt deze toepassingen op internet vinden op gespecialiseerde sites. Voordat u met programma's gaat werken, controleert u deze op virussen en vergelijkt u controlesommen.

Stap 3

Installeer de NSS-toepassing op uw pc. Sluit uw Nokia-telefoon aan op uw pc met een speciale USB-kabel. Opgemerkt moet worden dat het apparaat moet worden ingeschakeld. Anders kunnen programma's geen verbinding maken met uw Nokia-telefoon.

Stap 4

Start het NSS-programma. Er verschijnt een prompt met de tekst: "Selecteer uit het volgende serviceapparaat dat u gaat gebruiken na de installaties", waarin u het item "Virtueel USB-apparaat" moet selecteren. Zoek het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek van het programma, met de tekst "Scannen naar nieuw apparaat".

Stap 5

Klik op de knop "Phohe Info" en klik vervolgens in het geopende venster op de knop "Scannen". Aan de linkerkant verschijnt de informatie "Telefoon IMEI" en "Telefoonversie". Selecteer het tabblad "Permanent geheugen" en plaats een vinkje naast het label "Naar bestand" en klik vervolgens op de knop "Lezen". Het programma begint het proces te verwerken. Wacht even en sla het bestand op met de extensie *.pm.

Stap 6

Start Nokia Unlocker. Open het pad naar het opgeslagen *.pm-bestand en klik op de knop "Definiëren". Als gevolg hiervan geeft het programma de vergrendelingscode voor uw Nokia-telefoon af. Voer het in het verzoekvenster op het telefoonscherm in en ontgrendel het.

Aanbevolen: