Een Game Downloaden Naar Je Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Een Game Downloaden Naar Je Samsung-telefoon
Een Game Downloaden Naar Je Samsung-telefoon

Video: Een Game Downloaden Naar Je Samsung-telefoon

Video: Een Game Downloaden Naar Je Samsung-telefoon
Video: How to Download an App or Game on ANY Samsung Phone 2024, Mei
Anonim

Het downloaden van games naar sommige Samsung-telefoonmodellen heeft zijn eigen eigenaardigheden, omdat het apparaat van deze telefoons niet voorziet in de installatie van games uit.jar-bestanden. Overweeg een manier om games naar je telefoon te downloaden zonder dat je hoeft te knipperen.

Een game downloaden naar je Samsung-telefoon
Een game downloaden naar je Samsung-telefoon

Noodzakelijk

  • Standaard software meegeleverd met de telefoon.
  • Softick PPP- en JavaUploader-programma's.
  • Datakabel
  • De game-bestanden zelf

instructies:

Stap 1

Installeer het telefoonstuurprogramma op uw pc. Samen daarmee moet het PCStudio-programma worden geïnstalleerd, dat we nodig hebben om de werking van de modem van de telefoon te controleren, waarmee de games erin worden geladen. Als het programma de telefoon ziet en ermee kan werken (bijvoorbeeld bestanden overbrengen en ontvangen), dan zijn de USB-verbinding en de telefoon correct geconfigureerd, dus u kunt Java downloaden.

Stap 2

We gaan naar het Telefoonmenu: Menu - Toepassingen - Java-toepassingen. Druk op de linker systeemtoets "Opties" - er verschijnt een lijst met mogelijke acties, waaruit we het 8e item moeten selecteren - Netwerkinstellingen.

Daar moeten we ons registreren:

in de APN-kolom - USB

in de kolom Naam - 1

in de kolom Wachtwoord - 1

Zorg ervoor dat u de proxyserver uitschakelt, anders werkt niets.

Stap 3

We verbinden de telefoon met de computer en starten het Softick PPP-programma.

Een pictogram van het door ons gelanceerde SoftickPPP-programma verschijnt in het systeemvak - klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Instellingen.

Klik in het geopende venster op het tabblad Bluetooth / Serieel en plaats een vinkje bij Devicess_mdm0 - de telefoon moet op dit moment verbonden zijn! Klik nu nogmaals met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak en selecteer PPP activeren. Daarna starten we het Uploader-programma en selecteren we de bestanden die we op de telefoon willen installeren. Klik op de knop Toevoegen om bestanden te selecteren.

Stap 4

Nu moeten we enkele systeemcodes invoeren om de download te activeren.

In de standby-modus kiezen we de volgende combinatie (systeemcode) op de telefoon: # * 536963 # - we krijgen de melding op het scherm - Seriële Java anderen schakelen uit en drukken op de C-toets (reset).

Vervolgens typen we de tweede combinatie (systeemcode): # * 5737425 # en we krijgen op het scherm een menu dat we nog niet eerder in de telefoon hebben gezien.

1 punt - PPP UP

Item 2 - Sequentiële download

3 punten - RUN TCK

Selecteer het eerste PPP UP item en klik in het submenu dat verschijnt op USB. Druk nogmaals op reset.

Stap 5

Opnieuw typen we de combinatie (systeemcode): # * 5737425 # en we krijgen het al bekende menu op het scherm:

1 punt - PPP UP

Item 2 - Sequentiële download

3 punten - RUN TCK

Het is noodzakelijk om dezelfde code twee keer in te voeren, want als u twee bewerkingen tegelijk probeert uit te voeren - de telefoon gaat naar "reset" - wordt deze overbelast en moet u de hele bewerking opnieuw uitvoeren.

Om de applicatie naar de telefoon te downloaden, klikt u op het tweede item - Sequentiële download en de telefoon begint de Java-applicatie te ontvangen die we hebben gekozen om te downloaden door het Uploader-programma. Na het downloaden wordt de applicatie automatisch gestart.

Stap 6

Om de volgende applicatie te installeren, voeren we stap 5 uit, nadat we eerder het bestand met het Uploader-programma hebben geselecteerd.

Nadat alle benodigde applicaties en games zijn geladen, kiest u de systeemcode: # * 536961 #. Om alle instellingen in hun oorspronkelijke staat terug te zetten.

Aanbevolen: