Hoe De Firmware Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Te Demonteren
Hoe De Firmware Te Demonteren

Video: Hoe De Firmware Te Demonteren

Video: Hoe De Firmware Te Demonteren
Video: Firmware cannot be deleted 2024, Mei
Anonim

Firmware is de software van uw apparaat die verantwoordelijk is voor de normale werking. Na verloop van tijd kunnen er echter defecten in het programma optreden of wilt u misschien enkele wijzigingen aanbrengen. Hiervoor moet u eerst de firmware demonteren, vervolgens aanpassingen maken en de nieuwe instellingen opslaan.

Hoe de firmware te demonteren
Hoe de firmware te demonteren

instructies:

Stap 1

Zoek op internet een speciaal programma voor het uitpakken van de firmware. Het feit is dat veel apparaten zijn beveiligd tegen openen, dus meestal kunnen uw acties de prestaties van het programma schaden. Zeker als je niet goed bent in programmeren. In dit opzicht wordt het aanbevolen om speciale hulpprogramma's te gebruiken. Zo is de applicatie Nokia Editor ontwikkeld voor Nokia-telefoons.

Stap 2

Download de toepassing voor het uitpakken van de firmware naar uw pc en installeer. Zorg ervoor dat u de gedownloade bestanden controleert op virussen, aangezien dergelijke documenten vaak geïnfecteerd zijn. Voer het programma uit na installatie.

Stap 3

Synchroniseer uw apparaat met pc's. Meestal worden de meeste draagbare en mobiele apparaten nu verkocht met speciale datakabels voor aansluiting op een computer of laptop. Als je het niet hebt, haal het dan in een speciale winkel of op de radiomarkt. Controleer ter plaatse of de kabel geschikt is voor jouw toestel.

Stap 4

Sluit je telefoon aan op je computer en kopieer alle informatie ervan naar een aparte map op lokale schijven. Dit is nodig als uw acties voor het bewerken van de firmware leiden tot het verlies van informatie. Als uw apparaat een speciaal programma nodig heeft om de gegevens erop te bekijken, download het dan van internet of installeer het vanaf de schijf met stuurprogramma's die bij aankoop bij het apparaat is geleverd.

Stap 5

Geef het model van uw apparaat op in het knipperende programma, geef vervolgens het adres op waar de firmware zich bevindt en klik op "Uitpakken" of "Demonteren". Als gevolg hiervan zou u bestanden in rofs2- of fat16-indeling moeten hebben, die kunnen worden geopend voor bewerking door programma's zoals rofs2, MagicISO of WinImage.

Aanbevolen: