Uw Jabra-headset Instellen

Inhoudsopgave:

Uw Jabra-headset Instellen
Uw Jabra-headset Instellen

Video: Uw Jabra-headset Instellen

Video: Uw Jabra-headset Instellen
Video: Jabra Evolve 65 professional wireless headset - Unboxing, Setup, review! Bluetooth and NFC, Mac & PC 2024, Mei
Anonim

De Jabra-headset wordt geconfigureerd vanuit het menu met apparaten die op de telefoon zijn aangesloten. Het koppelen vindt plaats via Bluetooth, waardoor de gebruiker van de headset zich op afstand van het mobiele apparaat kan bevinden.

Uw jabra-headset instellen
Uw jabra-headset instellen

Het is nodig

Bluetooth-telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon en headset voldoende batterijvermogen hebben om een draadloze verbinding tot stand te brengen. Breng de verbinding tot stand tussen uw Jabra-headset en uw telefoon. Koppel hiervoor de apparaten voor de eerste keer door Bluetooth op uw telefoon en headset in te schakelen. Zoek vervolgens naar beschikbare apparaten op uw telefoon, selecteer daar uw headsetmodel en wijs deze toe aan het systeem op basis van uw telefoonmodel.

Stap 2

Om de verbinding tot stand te brengen, voert u de toegangscode in die wordt aangegeven in de instructies voor de headset die u gebruikt, meestal is dit standaard 0000, maar alles kan afhankelijk zijn van het model. Wacht tot de indicator aan de zijkant groen (of blauw) wordt om aan te geven dat het apparaat is aangesloten op je telefoon en klaar is voor gebruik.

Stap 3

Als u de headset in de toekomst wilt gebruiken om te bellen, leest u het doel van de knoppen in de instructies. In de toekomst zullen alle gesprekken via deze worden gevoerd als deze is verbonden met de telefoon en zich binnen het bereik van de Bluetooth-verbinding bevindt.

Stap 4

Nadat u dit apparaat aan uw telefoon hebt toegevoegd, kunt u het gebruik naar eigen goeddunken aanpassen, afhankelijk van de functionaliteit van uw mobiele apparaat. Ga hiervoor naar het Bluetooth-menu, bekijk de lijst met apparaten en zoek je headset daarin op. Klik op de knop "Opties" en bekijk de beschikbare instellingsopties.

Stap 5

Om een Jabra-headset uit de lijst met detecteerbare apparaten op uw telefoon te verwijderen, gebruikt u de pijltoetsen om deze te markeren en klikt u op de juiste opdracht in het menu. Als je hem in de toekomst inschakelt, zal hij niet automatisch verbinding maken met je telefoon, als deze eerder was geconfigureerd, en om hem te gebruiken, moet je hem opnieuw aan de lijst met apparaten toevoegen.

Aanbevolen: