Een Radiotelefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Radiotelefoon Aansluiten
Een Radiotelefoon Aansluiten

Video: Een Radiotelefoon Aansluiten

Video: Een Radiotelefoon Aansluiten
Video: Тайна древних сокровищ - Смешарики 2D | Мультфильмы для детей 2024, Mei
Anonim

Een radiotelefoon is een telefoon die bestaat uit een basisstation (basis) en een of meer handsets (draadloze terminals). De basis van de radiotelefoon is verbonden met het telefoonnetwerk, het signaal tussen de handsets wordt via radiogolven verzonden. Zo'n apparaat kan, naast communicatie met het telefoonnetwerk, communicatie tussen handsets van hetzelfde basisstation ondersteunen. Het is niet nodig om een monteur te bellen om een radiotelefoon te installeren. U doet alles zelf als u de installatie-instructies goed opvolgt.

Een radiotelefoon aansluiten
Een radiotelefoon aansluiten

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de locatie waar de radiotelefoon wordt geïnstalleerd. Het is niet wenselijk dat deze zich in de buurt van een koelkast, magnetron, wasmachine en andere apparaten bevindt, evenals in de directe nabijheid van metalen voorwerpen, warmtebronnen en elektromagnetische velden. Het is ook wenselijk dat de telefoon niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of hoge luchtvochtigheid.

Stap 2

Bepaal empirisch de beste plaats om de radiotelefoon te installeren. Als u een draadloze telefoon op kantoor installeert, houd er dan rekening mee dat de basisstations minimaal twee meter uit elkaar moeten worden geplaatst. Als dit niet het geval is, is het onmogelijk om informatie tussen het basisstation en de handset uit te wisselen.

Stap 3

Voordat u de radiotelefoon aansluit, laadt u de batterij op gedurende de tijd die is aangegeven in de instructies en stelt u ook de beveiligingscode in. Leg hiervoor de handset op het basisstation en druk op de "pagina"-toets. Het besturingssysteem stelt de code automatisch in. Herhaal dit elke keer dat u het basisstation of de batterij loskoppelt, omdat in dergelijke gevallen de code wordt gereset en de handset de communicatie met het basisstation verliest.

Stap 4

Sluit de radiotelefoon aan op het telefoonnetwerk door middel van een modulaire connector. Hij past niet in gewone telefoonstopcontacten, koop dus vooraf een adapter.

Stap 5

De pinnen van de voedingseenheid passen ook niet bij standaard stopcontacten, sluit ze ook aan op de stopcontacten met behulp van de juiste adapter. Behandel de radiotelefoon voorzichtig, vermijd stoten, vallen, omdat het apparaat onderdelen bevat die vrij gevoelig zijn voor mechanische schade, wat ertoe kan leiden dat het niet in orde is.

Aanbevolen: