Hoe Een Radiotelefoon Op Het Basisstation Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Radiotelefoon Op Het Basisstation Aan Te Sluiten
Hoe Een Radiotelefoon Op Het Basisstation Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Radiotelefoon Op Het Basisstation Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Radiotelefoon Op Het Basisstation Aan Te Sluiten
Video: How to use Panasonic Cordless DECT 6.0 Digital Phone KX-TG273 System Link2Cell with Bluetooth 2024, Maart
Anonim

Een radiotelefoon bestaat uit een basisstation aangesloten op een telefoonnetwerk en een of meer draadloze handsets die een signaal ontvangen via radiogolven. Iedereen kan zelfstandig een radiotelefoon installeren en aansluiten, zonder de hulp van specialisten is het voldoende om de basisregels te kennen.

Een radiotelefoon aansluiten op het basisstation
Een radiotelefoon aansluiten op het basisstation

instructies:

Stap 1

Bepaal waar de radiotelefoonbasis wordt geïnstalleerd. In de regel wordt de plaats empirisch gekozen. Er zijn echter een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Plaats het apparaat niet in de buurt van een koelkast, wasmachine, magnetron of andere apparatuur die in een metalen behuizing is gemaakt en een bron van elektromagnetische velden of warmte is. Ook mag de telefoonbasis niet in direct zonlicht of in een vochtige ruimte staan.

Stap 2

Lees de instructies voor uw draadloze telefoon om erachter te komen hoe lang het duurt om de batterij op te laden. Sluit daarna het apparaat aan op het lichtnet en laad de batterij op. Druk op de Page-toets terwijl de handset zich op het basisstation bevindt om automatisch de beveiligingscode in te stellen. Herhaal deze procedure telkens wanneer de batterij leeg is of de verbinding met de handset wordt verbroken, omdat in deze gevallen de code wordt gewist.

Stap 3

Druk op de intercomknop op het basisstation, die zich meestal boven de luidsprekerknop bevindt. Houd deze ingedrukt totdat het apparaat begint te piepen.

Stap 4

Ga naar het handsetmenu in het gedeelte "Instellingen" terwijl u de intercomknop ingedrukt houdt. Selecteer "Handset registreren" en klik op het bijbehorende basisnummer, dat meestal het eerste is. Wacht even totdat de verbinding tussen het basisstation en de handset tot stand is gebracht. Als het toestel om een code vraagt, dient u 0000 in te voeren of de code die in de handleiding van de radiotelefoon staat aangegeven.

Stap 5

Sluit de telefoonbasis aan op het netwerk met behulp van een modulaire connector en een speciale adapter. Controleer uw verbinding en probeer iemand te bellen. Als het gesprek doorgaat, is de installatie van de telefoonbasis en het aansluiten van de radiotelefoon gelukt.

Aanbevolen: