Hoe Kies Je Een Radiotelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Radiotelefoon
Hoe Kies Je Een Radiotelefoon

Video: Hoe Kies Je Een Radiotelefoon

Video: Hoe Kies Je Een Radiotelefoon
Video: ПОКУПКА машины SKODA KODIAQ 💲 Обзор нашей новой машины ✅ РАСПРОЩАЛИСЬ с Hyundai Elantra ВЛОГ 840 2024, April
Anonim

Het is bijna onmogelijk om je een modern huis voor te stellen zonder een draadloze telefoon. Apparaten die je niet met draden verstrikken en je niet binden om door het appartement te bewegen, zijn al lang geen wonder van technologie meer en zijn eerder een noodzakelijke gadget geworden. Maar met een groot aantal voorstellen blijft de vraag: hoe een radiotelefoon te kiezen om geen spijt te hebben van het uitgegeven geld.

Hoe kies je een radiotelefoon
Hoe kies je een radiotelefoon

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst waar de basis voor de radiotelefoon komt. Het ontwerp, de afmetingen en enkele kenmerken van uw toekomstige aankoop zullen hier grotendeels van afhangen. Het belangrijkste is om te bepalen of u de basis van de radiotelefoon op een plank wilt laten staan, of aan de muur wilt hangen. Hiervan gaan we dansen.

Stap 2

Vervolgens moet worden bepaald voor welk bereik de nieuwe radiotelefoon wordt ontworpen. Nu zijn er een groot aantal modellen op de markt en de ontvangstradius varieert van enkele meters tot enkele honderden meters. In veel opzichten is de prijs van het apparaat ook afhankelijk van de straal van signaalontvangst.

Standaard draadloze telefoons bieden normale signaalontvangst op een afstand van 300 meter van de basis in de open ruimte en 50 meter binnen de muren van het huis. De hoeveelheid interferentie hangt af van de afstand tot de basis. Denk daarom bij het kiezen van de plaats waar u de basis gaat plaatsen na waar de gesprekken op de radiotelefoon het vaakst zullen plaatsvinden.

Stap 3

Een andere parameter, de frequentie van het uitgezonden signaal, hangt ook af van de keuze van het bereik van het werkbereik van de radiotelefoon. Er zijn drie speciale frequentiebereiken voor radiotelefoons: 30 - 39 MHz, 814 - 960 MHz en 1880 - 1900 MHz.

Koop je een draadloze telefoon voor thuisgebruik, dan kun je beter de voorkeur geven aan het model dat je mooi vindt met een frequentiebereik van 30 - 39 MHz. Dit zijn standaardfrequenties die een bereik tot 300 meter bieden en u helpen besparen op onnodige kosten op dure alternatieve modellen.

Het volgende bereik 814 - 960 MHz is ontworpen voor het gebruik van een radiotelefoon binnen een straal van maximaal anderhalve kilometer van een stationaire basis. Deze optie is geschikt voor kopers die de pijp willen gebruiken in een landhuis met een groot tuinperceel.

Stap 4

De derde optie (1880 - 1900 MHz) zijn DECT-telefoons, die de eigenaar meer bescherming bieden. Hun actieradius is hetzelfde als die van de eerste groep radiobuizen, maar de prijs is merkbaar hoger. Veel mensen geven de voorkeur aan deze specifieke categorie vanwege de betere kwaliteit van het ontvangen signaal, bescherming tegen mogelijk afluisteren en de mogelijkheid om meerdere draadloze handsets tegelijk op één basisstation aan te sluiten.

Stap 5

Ook de keuze van het type batterij dat in de handset van de radiotelefoon wordt geplaatst is van belang. Het is natuurlijk beter om de voorkeur te geven aan de modellen met de langste batterijduur. Moderne telefoons kunnen gemiddeld zo'n 15 uur gesprekstijd aan. In de standby-modus is deze tijd vaak meer dan 100 uur.

Aanbevolen: