Alle Voor- En Nadelen Van IPad Pro

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van IPad Pro
Alle Voor- En Nadelen Van IPad Pro

Video: Alle Voor- En Nadelen Van IPad Pro

Video: Alle Voor- En Nadelen Van IPad Pro
Video: iPad Pro: обзор и сравнение с iPad 1G и Air 2 2024, Mei
Anonim

iPad Pro is de grootste tablet van Apple. Is het echter de krachtigste en is het de aandacht van de consument waard?

Alle voor- en nadelen van iPad Pro
Alle voor- en nadelen van iPad Pro

Ontwerp

De afgelopen twee jaar werd de reputatie van Apple's tablets door consumenten in twijfel getrokken. Hier zijn verschillende redenen voor. De belangrijkste is heel eenvoudig - de iPad is vrij duur, maar concurrenten produceren vergelijkbare producten voor een lagere prijs.

Ook zien veel gebruikers het nut er niet van in. Een bepaalde laag mensen heeft het niet oubollig nodig - alle functionaliteit kan worden overgenomen door een gewone smartphone. Het is gewoon de grootte van het scherm.

In november onthulde Apple echter zijn nieuwe iPad Pro-product. De nieuwigheid ging gelijktijdig met de Verenigde Staten en West-Europa in de verkoop, wat betekent dat deze nu al te koop is.

Het eerste dat de iPad Pro opvalt, is de grootte. Hij is erg groot in vergelijking met de iPad Air 2. Hij meet 305,7 x 220,6 x 6,9 mm en weegt ongeveer 720 gram.

Beeld
Beeld

De grootte van de home-knop verandert op geen enkele manier. Het is uitgerust met een vingerafdrukscanner van de oude generatie. Dit komt tot uiting in de reactiesnelheid. Als een gebruiker bijvoorbeeld een vingerafdruk op de iPhone 6 gebruikt, wordt de iPhone met één lichte aanraking ontgrendeld. De iPad daarentegen heeft je vinger nodig om langer op de knop te blijven. Dit is niet kritisch, maar niet altijd handig.

Beeld
Beeld

De dikte is hier meer dan op de iPad Air 2: 6,9 mm versus 6,1 mm. Hoewel dit in gebruik niet wordt weergegeven, is het nogal vreemd, gezien het feit dat veel fabrikanten zich positioneren op de subtiliteiten van de behuizing van het apparaat.

Beeld
Beeld

iPad Pro heeft een scherm met een diagonaal van 12,9 inch, terwijl het een recorduitbreiding heeft - 2732 × 2048 pixels. Dit is de hoogste extensie onder iOS-apparaten.

Beeld
Beeld

Camera

iPad Pro heeft aan beide kanten twee camera's. De voorste heeft een extensie van 1,2 Mp, de belangrijkste - 8 Mp. Alle functionaliteit is op geen enkele manier veranderd in vergelijking met iPad mini 4 en iPad Air 2. Er is geen flitser.

Over het algemeen laat de camera te wensen over en is zelfs tegen de achtergrond van eerdere generaties slecht. Of dit komt doordat de iPad is ontworpen om met documenten en programma's te werken, in plaats van met foto's, is moeilijk te zeggen. Maar het feit blijft - zonder goede verlichting worden de foto's extreem "zeepachtig".

Beeld
Beeld

In vergelijking met concurrenten wordt het beeld er niet beter op.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De tablet heeft een A9x processor met een M9 motion coprocessor, twee cores. Het werkgeheugen is 4GB. De batterijcapaciteit is vrij groot - 10307 mAh. Dit is voldoende om via wifi tot 10 uur te werken, video afspelen tot 10 uur, werken in LTE tot 9 uur. Tegelijkertijd wordt de kit geleverd met een oplader van 12 watt. Dit betekent dat het ongeveer 5 uur duurt om het apparaat voor 100 procent op te laden.

Daarnaast heeft de iPad Pro vier stereospeakers, twee microfoons.

Aanbevolen: