Xiaomi Mi Pad 3: Tabletrecensie

Inhoudsopgave:

Xiaomi Mi Pad 3: Tabletrecensie
Xiaomi Mi Pad 3: Tabletrecensie
Anonim

De derde generatie Mi Pad is een nieuwe visie van de ontwikkelaars op het concept van een tablet met een stabiele processor en een eigen besturingssysteem op basis van Android.

Xiaomi Mi Pad 3: tabletrecensie
Xiaomi Mi Pad 3: tabletrecensie

Kenmerken, overzicht

Tabletscherm - 7,9 inch

Besturingssysteem - Android 7.0 Nougat, MIUI 8.2

RAM - 4 GB, ingebouwd geheugen - 64 GB

Hoofdcamera - 13 MegaPixels, camera aan de voorkant -5 MegaPixel

Gewicht - 328 gram

Uiterlijk

De xiaomi mipad 3-tablet is gemaakt in een volledig metalen behuizing, het paneel is van geanodiseerd aluminium. Het model onderscheidt zich door duidelijke rechte lijnen, een rechthoekige kast met licht afgeronde hoeken. De zijpanelen zijn smal, de knoppen aan de onderkant zijn dichtbij genoeg. De volumeregelaars en de aan / uit-knop zitten op hun gebruikelijke plaats en zijn gemakkelijk met één hand te bereiken.

De hoofdcamera bevindt zich in de hoek. Aan de onderkant van de behuizing zit een standaard connector. Iets hoger op het achterpaneel bevinden zich stereoluidsprekerroosters.

Het display wordt beschermd door een plaat van gehard glas.

Er zijn geen slots voor extra geheugenkaarten en simkaarten.

Scherm

Het scherm van de xiaomi pad 3 is, net als dat van Apple, gemaakt in de beeldverhouding - 4 tot 3. De IPS-technologie zorgt voor de maximale kijkhoek, dankzij de resolutie van 2.048 × 1.536 punten zien de ogen het gaas niet, zoals bij andere modellen het geval is.

Helaas heeft dit model geen anti-glare en oleofobe coating, waardoor vingerafdrukken gemakkelijk blijven en lang duren om af te wrijven.

De ontwikkelaars hebben verschillende softwarefuncties voor gebruikers geleverd om het werken met het scherm gemakkelijker te maken. Het is met name mogelijk om de kleurenweergave aan te passen door te kiezen tussen koude, warme en realistische kleurkalibratie.

Er is een nachtmodus, waarbij de witte achtergrondverlichting van het scherm wordt vervangen door geel.

Camera

Beide camera's - voor en achter - zijn behoorlijk matig. Voorkant - 5 megapixels en 13 megapixel hoofd. Beide hebben geen flitser en verbeterde autofocus.

Accu

De Xiaomi Mi Pad 3 is uitgerust met een 6.600 mAh-batterij, wat behoorlijk indrukwekkend is voor zijn klasse. Een volledige lading is voldoende voor 10 uur gebruik bij een gemiddelde schermhelderheid. Dit is voldoende om op internet te surfen en 3D-games te spelen.

Snel opladen is niet mogelijk. De laadstandaard is 5V / 2A, dus het duurt 4 uur om de batterij volledig op te laden.

Prijs, voor- en nadelen

Het Mi Pad 3-model ziet er geweldig uit, het is snel genoeg en kan alle functies aan.

Het model heeft duidelijke nadelen: het ontbreken van een slot voor een geheugenkaart en een simkaart, ingebouwde 4G-modem, antireflectiecoating.

Pluspunten - goed scherm en uitgebalanceerde vulling, speciale weergavemodi, hoge prestaties en snelheid, krachtige batterij.

De prijs van Xiaomi Mi Pad 3 is vrij laag - ongeveer $ 250, wat het model onderscheidt van zijn concurrenten.

Aanbevolen: