Samsung Galaxy Tab S3: Tabletrecensie

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy Tab S3: Tabletrecensie
Samsung Galaxy Tab S3: Tabletrecensie

Video: Samsung Galaxy Tab S3: Tabletrecensie

Video: Samsung Galaxy Tab S3: Tabletrecensie
Video: Обзор Samsung Galaxy Tab S3 - ЛУЧШИЙ ПЛAНШЕТ НА ANDROID! 2024, Mei
Anonim

De Samsung Galaxy Tab S3-tablet werd door het bedrijf in 2017 gepresenteerd op het MWC. De behuizing combineert metaal en glas, wat typerend is voor Galaxy-vlaggenschepen. De tablet is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Samsung Galaxy Tab S3: tabletrecensie
Samsung Galaxy Tab S3: tabletrecensie

Tabletspecificaties

  • androïde 7;
  • 9,7-inch display, Super AMOLED, 2048x1536 (QXGA), automatische helderheidsregeling, S Pen-ondersteuning;
  • Qualcomm Snapdragon 820-chipset, 4 kernen (2x2.15 GHz, 2x1.6 GHz);
  • 4 GB RAM, 32 GB intern geheugen, geheugenkaarten tot 256 GB;
  • Li-Ion 6000 mAh-batterij, beweerde batterijduur in WiFi / LTE-modus tot 8 uur, videoweergave tot 12 uur;
  • 5-megapixel camera aan de voorkant, 13-megapixel hoofdcamera, autofocus, LED-flitser;
  • wifi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, bluetooth 4.2, USB Type C, ANT +
  • vingerafdruksensor;
  • GPS, GLONASS, Beidou, Galileo;
  • LTE - band 1/2/3/4/5/7/8/17/20/28;
  • nano SIM (alleen voor LTE-versie);
  • 4 AKG-luidsprekers;
  • afmeting: 237x169x6 mm, gewicht: 429 gram (434 gram voor de LTE-versie).

Uitrusting

  • USB Type-C-kabel (lengte 120 cm);
  • voedingsadapter 2A;
  • documentatie;
  • S-pen;
  • de tablet.
Beeld
Beeld

Ontwerp

Samsung Galaxy Tab S3 is de eerste tablet met vier AKG adaptieve luidsprekers aan de boven- en onderkant. De voor- en achterkant zijn gemaakt van glas en het frame is gemaakt van aluminium. Aan de bovenkant van de behuizing bevindt zich ook een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm en een USB Type-C-poort.

Aan de rechterkant is er een aan / uit- en volumeknop, een micro SD-kaartsleuf en een simkaartsleuf (alleen in LTE-versie). Aan de linkerkant bevinden zich magnetische sleuven en een connector voor het aansluiten van een hoes met een toetsenbord (apart verkrijgbaar). Aan de voorkant, onder het display, zit een knop met een ingebouwde vingerafdruksensor die vijf vingerafdrukken opslaat. Boven het scherm zit een lichtsensor en een frontcameralens.

Scherm

De tablet heeft een 9,7-inch helder Super AMOLED-scherm met een schermresolutie van 2048x1536 (QXGA). De pixeldichtheid is 264 dpi. Het beeld op het display is contrastrijk en gedetailleerd met maximale kijkhoeken. HDR-video maakt het kijken van films een waar genoegen. De diagonaal van de galaxy tab s3 is erg handig voor het lezen van boeken.

Beeld
Beeld

Accu

De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 6000 mAh. Volgens de fabrikant gaat de batterij 12 uur mee aan het afspelen van video's. Als u de automatische aanpassing van de achtergrondverlichting inschakelt of de helderheid verlaagt, neemt de gebruiksduur toe tot 13-14 uur. De tablet ondersteunt snellaadtechnologie, in 30 minuten laadt de batterij op van 0 naar 23%.

Geheugen en prestaties

Het ingebouwde geheugen is 32 GB. U kunt een geheugenkaart tot 256 GB plaatsen. De hoeveelheid RAM is 4 GB, maar dit is genoeg voor elke taak.

De Samsung Galaxy Tab s3 heeft een Qualcomm Snapdragon 820-processor die werkt op 1,6 GHz en 2,15 GHz, afhankelijk van de belasting. Het wordt aangevuld met de grafische versneller Adreno 530. Met de krachtige processor voer je eenvoudig complexe taken uit, werk je met meerdere applicaties tegelijk en speel je de nieuwste games.

Camera

De samsung tab s3 heeft een krachtige 13 megapixel camera met f/1.9 diafragma waarmee je geweldige foto's en video's maakt. Het heeft autofocus, flitser en neemt zelfs 4K-video op. De 5-megapixelcamera aan de voorkant met f / 2.2-diafragma zal een goede assistent zijn voor selfies en zorgen voor videogesprekken van hoge kwaliteit.

S Pen-stylus

De S Pen-stylus ziet eruit en werkt als een gewone pen. Het herkent 4096 graden druk en stelt je in staat om met hoge precisie te tekenen op het scherm van de tab s3. Wanneer u op een knop op de stylus drukt, verschijnt er een snelmenu op het display. De S Pen heeft geen ingebouwde batterij en hoeft dus niet opgeladen te worden. De S Pen is zeer gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Je kunt afbeeldingen bewerken, video's bewerken of tekst vertalen.

Communicatiemogelijkheden

Antenne voor Wi-Fi dual-band zone, werkt op 2,4/5 GHz, 802.11 a/b/g/n/ac, traditioneel is er Wi-Fi Direct. Bluetooth-versie 4.2. De Samsung Tab 3 ondersteunt geen NFC. Dankzij GPS- en GLONASS-ondersteuning kunt u uw tablet als navigator gebruiken.

Aanbevolen: