Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix 3

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix 3
Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix 3

Video: Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix 3

Video: Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix 3
Video: Xiaomi Mi Mix 3 в моих руках: Все ВАЖНЫЕ ФИШКИ глобальной версии смартфона. СЯОМИ сделали как надо! 2024, April
Anonim

Xiaomi Mi Mix 3 is een smartphone die in februari 2019 is uitgebracht met een interessant ontwerp en een goede camera. Maar is er wel behoefte aan en is het de aandacht van kopers waard?

Voor- en nadelen van Xiaomi Mi Mix 3
Voor- en nadelen van Xiaomi Mi Mix 3

Ontwerp

Xiaomi Mi Mix 3 heeft een serieuze uitstraling. Het achterpaneel mist een gradiëntcoating zoals de meeste modellen van Xiaomi. Het is keramiek. In dit opzicht blijven er constant sporen en vlekken op. Als er geen behoefte is om de hoes constant schoon te vegen, dan is het aan te raden om het apparaat in een hoes te gebruiken, deze zit gelukkig in de set.

Beeld
Beeld

De afmetingen van de smartphone zijn 158 × 75 × 8,5 mm. Het ligt niet erg comfortabel in de hand, 218 gram wordt gevoeld en de borstel begint moe te worden na lang werken. Het is ook onhandig om de schuifregelaarhelften te gebruiken - in plaats van de gebruikelijke opwaartse bewegingen, moet je hier het scherm naar beneden verplaatsen. De beweging is moeilijk, hierdoor glijdt de telefoon soms af.

Beeld
Beeld

Het scherm beslaat 93% van de gehele voorkant van de smartphone, omdat er hier geen brede randen en "knallers" zijn. De vingerafdruksensor bevindt zich aan de achterkant van de telefoon op een redelijk comfortabele hoogte, de wijsvinger kan er gemakkelijk bij. Ontgrendelen gaat snel genoeg.

Camera

De camera aan de voorkant Sony IMX576 heeft 24 MP, ondersteunt de portretmodus, wat betekent dat de achtergrond wazig wordt en op het hoofdonderwerp wordt scherpgesteld. De camera gaat goed om met scherpstellen, al is het detailniveau en de scherpte wat magertjes.

De hoofdcamera bestaat uit twee 12 MP lenzen. Het enige verschil zit in het diafragma - f / 1, 8 en f / 2, 4. De kwaliteit van de foto's is vrij hoog en behoorlijk. Bij weinig licht blijft de focus op het hoofddetail behouden, zijn er geen onnodige ruis of schaduwen. Het enige mankement van de camera is een afname in detail aan de zijkanten. De smartphone kan al het andere goed aan.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Wat video-opnamen betreft, kan de camera video opnemen in het maximale 4K-formaat met een frequentie van 30 frames per seconde. Verander je de kwaliteit naar FullHD (1080p), dan gaat de framerate omhoog naar 60 frames per seconde. Als we het vergelijken met andere modellen, dan is het resultaat ongeveer identiek aan Xiaomi Mi 8 en heel dicht bij de vlaggenschepen van Huawei.

Beeld
Beeld

Specificaties:

Xiaomi Mi Mix 3 wordt aangedreven door een acht-core SoC Qualcomm Snapdragon 845 in combinatie met een GPU Adreno 630. RAM kan variëren van 6 tot 10 GB, intern geheugen - van 128 tot 256 GB. Ondanks dat de smartphone 2 simkaarten ondersteunt, kun je het geheugen niet uitbreiden met een microSD geheugenkaart.

Er is geen 3,5 mm koptelefoonpoort. Er zijn nabijheids- en verlichtingssensoren, magnetisch veld, versnellingsmeter, gyroscoop. Met de 3200 mAh batterij kun je de telefoon de hele dag actief gebruiken zonder op te laden. Quick Charge 4+ snellaadmodus is aanwezig.

Aanbevolen: