Je Amino-afstandsbediening Instellen

Inhoudsopgave:

Je Amino-afstandsbediening Instellen
Je Amino-afstandsbediening Instellen
Anonim

Met de afstandsbediening kunt u op afstand tv-zenders afstemmen en wijzigen. Amino-afstandsbedieningen kunnen voor elk tv-model worden geprogrammeerd, de instellingsprocedure is voor elk model anders.

Je Amino-afstandsbediening instellen
Je Amino-afstandsbediening instellen

Het is nodig

  • - afstandsbediening;
  • - televisie.

instructies:

Stap 1

Stel uw Amino-afstandsbediening in om een reeks opdrachten uit te voeren met één druk op de knop, d.w.z. een macro toewijzen aan een knop. Houd er rekening mee dat het niet slechts aan één knop kan worden toegewezen, maar aan de reactie van de knop in een van de twee modi (TV of STB).

Stap 2

Om een macro te maken, houdt u beide modustoetsen twee seconden ingedrukt. Selecteer vervolgens de modus waarin de knopreactie verandert en klik op de knop waaraan u de macro wilt toewijzen. Zo kun je de afstandsbediening programmeren om veelgebruikte handelingen uit te voeren.

Stap 3

Wijs acties toe aan de knop. Druk op STB of TV, afhankelijk van naar welk apparaat u het signaal wilt verzenden. Druk vervolgens op een willekeurige knop die u wilt uitvoeren.

Stap 4

Herhaal deze twee punten zo vaak als u in de macro wilt opnemen (niet meer dan vier). Voeg indien nodig een pauze toe na de actie door op STB te drukken. Schakel macro herhalen in terwijl u de knop ingedrukt houdt met TV. Om de programmering te verlaten, drukt u tegelijkertijd op (STB) + (TV).

Stap 5

Stel de Amino-afstandsbediening in om je tv te bedienen, druk hiervoor op de tv-knop, deze moet rood oplichten. Houd het ingedrukt, wacht tot het uitgaat. Klik vervolgens op "OK". Laat beide toetsen pas los als de TV-knop weer gaat branden.

Stap 6

Laat hen gaan. Selecteer in de tabel op de website https://www.dsr.dn.ua/index.php/component/content/article/19/56-tuneaminopult.html de fabrikant van uw tv, gebruik de cijfertoetsen op de afstandsbediening afstandsbediening om een van hun driecijferige codes in te voeren die overeenkomen met uw tv. Na het einde van de set moet de TV-knop automatisch uitgaan, druk kort op de "OK"-knop.

Stap 7

Controleer de juistheid van de code, gebruik hiervoor de VOL-volumeregeltoets, schakel daarvoor de afstandsbediening naar de TV-bedieningsmodus door eenmaal op de TV-toets te drukken. Als er geen reactie is op de knoppen, herhaal dan de derde stap opnieuw met andere codes uit de tabel.

Aanbevolen: