Uw Computer En Tv Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Uw Computer En Tv Synchroniseren
Uw Computer En Tv Synchroniseren

Video: Uw Computer En Tv Synchroniseren

Video: Uw Computer En Tv Synchroniseren
Video: Совет по Surface: использование Surface Pro с телевизором / монитором 4K 2024, Mei
Anonim

Alle televisieschermen zijn pixelbeperkt. Het eenvoudigste tv-scherm heeft een resolutie van 1920x215; 768 pixels, terwijl de duurdere 1920x215; 1080 pixels hebben. Bijna alle moderne modellen zetten een laag ontvangstsignaal om naar hun aantal pixels. Dezelfde functie kan door een computer worden uitgevoerd door middel van speciale programma's.

Uw computer en tv synchroniseren
Uw computer en tv synchroniseren

instructies:

Stap 1

Sluit een desktop- of laptopcomputer aan met behulp van connectoren zoals HDMI - de meest voorkomende connector (het aantal hangt af van het tv-model), DVI - bijna hetzelfde als HDMI, alleen wordt het vaker gebruikt en combineert het connectoren op een computer en een TV HDMI-uitgang… De VGA-connector wordt gebruikt wanneer de computer geen digitale tegenhangers heeft.

Stap 2

Als uw tv-model geen VGA ondersteunt, gebruik dan een YUV-connectoradapter. Het helpt bij het omzetten van digitale signalen, maar de kwaliteit is veel lager in vergelijking met andere connectoren. Er zijn Scart-, S-Video- en Video-videoconnectoren, maar het gebruik ervan heeft een aanzienlijke invloed op de kwaliteit van het signaal dat door de tv wordt ontvangen. Hierdoor kan het beeld wazig worden.

Stap 3

Houd er bij het aansluiten via HDMI rekening mee dat Windows onmiddellijk op het tv-scherm wordt weergegeven, sluit geen extra monitor op de computer aan. Sluit een niet-HDMI-monitor aan op de voeding van de computer. Dit zorgt voor de juiste werking van de videokaart voor de resolutie van het tv-scherm. De afbeelding verschijnt op het scherm en u kunt de gewenste resolutie met uw computer aanpassen.

Stap 4

Synchroniseer via DVI. Deze connector is speciaal ontworpen om afbeeldingen naar een monitor te sturen, maar de huidige computers hebben videokaarten waarmee audio en video naar een tv-scherm kunnen worden gestuurd.

Stap 5

Heb je zo'n videokaart niet, gebruik dan een adapter, maar aangezien in dit geval het audiosignaal door de kabel gaat, kan het beeld en geluid achterblijven op elkaar. Gebruik het optionele Reclock-programma om dit ongemak te elimineren.

Stap 6

Gebruik alternatieve methoden voor het overbrengen van informatie naar de tv: gebruik een DSL-router als de tv en pc ver van elkaar verwijderd zijn; informatie via de kabel verzenden.

Aanbevolen: