Een Betaalterminal Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Betaalterminal Aansluiten
Een Betaalterminal Aansluiten

Video: Een Betaalterminal Aansluiten

Video: Een Betaalterminal Aansluiten
Video: CCV smart betaalterminal aansluiten op de Optios kassa 2024, April
Anonim

Betaalterminals zijn een populaire en gemakkelijke manier om te betalen voor goederen en diensten op een groot aantal verschillende gebieden: van het doen van een maandelijkse betaling voor een lening tot het betalen van goederen uit een online winkel. In dit verband beginnen ondernemers steeds meer aandacht te besteden aan het zakendoen via betaalterminals. Zo'n bedrijf vereist geen speciale investeringen: je hoeft alleen maar een betaalterminal te kopen en deze correct te positioneren door deze aan te sluiten op een bepaald betalingssysteem.

Een betaalterminal aansluiten
Een betaalterminal aansluiten

instructies:

Stap 1

Er is ook een verhuur van betaalterminals, wanneer u geen apparaat koopt, maar alleen betaalt aan de leverancier voor de tijd dat u het gebruikt. Wat beter is, is aan jou. Het hangt allemaal af van de doelen en doelstellingen van uw bedrijf.

Om je eigen netwerk van betaalterminals te openen, moet je dus vijf stappen doorlopen. Kies eerst een plaats om de betaalautomaat te installeren. Om de meest efficiënte werking van de betaalterminal te garanderen, plaatst u deze op een openbare plaats met veel mensenverkeer. Uw terminal moet gunstig gelegen zijn en de aandacht trekken van voorbijgangers. Houd er ook rekening mee dat de terminal toegang nodig heeft tot een stopcontact.

Stap 2

Vul daarna een formulier in en schrijf een aanvraag voor aansluiting. Neem hiervoor contact op met het betalingssysteem van uw keuze en stuur alle benodigde documenten naar hun mailbox (of breng naar het kantoor), inclusief kopieën van alle wettelijke documenten ondertekend door het hoofd en het zegel van de organisatie. De medewerkers van het betalingssysteem moeten u voorbeelden van documenten verstrekken.

Bereid u voor op directe aansluiting op de terminal. Om dit te doen, koopt u een simkaart bij een van de mobiele operators, bij voorkeur met een bedrijfstarief om gemakkelijker de beschikbaarheid van fondsen te kunnen volgen en tijdig aan te vullen.

Stap 3

Installeer de software. Dit kunt u zowel zelf doen, door de benodigde installatiebestanden te downloaden, als bij het bedrijf waar u de betaalautomaat zelf heeft aangeschaft. Ze bieden meestal een volledige software-installatie en testen aan, waarna u gedetailleerde instructies voor onderhoud en bediening ontvangt. Ook voor het openen van een aparte rekening voor uw bedrijf dient u een overeenkomst af te sluiten.

Plaats tot slot de betaalautomaat op de door u gekozen locatie. Maak een voorschot op uw rekening en de terminal is klaar voor volwaardig werk bij elke serviceprovider. Sluit de terminal aan op de voeding volgens de instructies voor het apparaat.

Aanbevolen: