Hoe Een Betaalterminal Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Betaalterminal Te Openen
Hoe Een Betaalterminal Te Openen

Video: Hoe Een Betaalterminal Te Openen

Video: Hoe Een Betaalterminal Te Openen
Video: The Basic Functions On Your Ingenico Payment Terminal (USA) 2024, April
Anonim

Een paar jaar geleden, om te betalen voor internet, een vaste telefoon te gebruiken, een rekening op een mobiele telefoon en andere diensten aan te vullen, was het nodig om speciale betalingspunten te zoeken of in de rij te staan bij banken en bij de post kantoor. Nu is het voldoende om een supermarkt te bezoeken en een paar biljetten in de betaalautomaat te plaatsen.

Hoe een betaalterminal te openen
Hoe een betaalterminal te openen

instructies:

Stap 1

Je kunt eenvoudig je eigen bedrijf organiseren door zo'n apparaat te installeren. Kies allereerst een terminal. De kosten van deze machines variëren van $ 2.000 tot 6.000, het hangt allemaal af van hun mogelijkheden en beveiligingssysteem. De eenvoudigste terminals kunnen alleen voor diensten betalen, units zijn ook duurder en drukken digitale foto's af. Er zijn er die bij elk weer buiten kunnen staan, hun kosten beginnen bij $ 4500. Elke betaalautomaat is uitgerust met een beveiligingssysteem dat uw eigendommen beschermt tegen dieven en plunderaars. Sommige auto's hebben ook sensoren voor ongeoorloofd openen, kantelen, draaien en kunnen geluidssignalen uitzenden wanneer ze proberen in te breken.

Stap 2

Als de volledige kosten van de terminal voor u te hoog zijn, kunt u deze leasen. U betaalt dus direct zo'n 30%, de rest van de kosten moet u binnen 2-3 jaar terugbetalen.

Stap 3

Besteed bij het kiezen van een terminal speciale aandacht aan de interface - deze moet gemakkelijk te gebruiken en begrijpelijk zijn. Controleer de capaciteit van de acceptant (minimaal 1500 biljetten) zodat u niet vaak geld hoeft te innen. De thermische printer die bonnen afdrukt, moet van hoge kwaliteit zijn.

Stap 4

Vervolgens moet u de locatie van de terminal selecteren. Grote steden zijn al oververzadigd met deze machines. Maar in de regio's is er een tekort aan dergelijke handige apparaten. Er is een misvatting dat kleine steden geen terminals nodig hebben omdat ouderen gewend zijn bankrekeningen te betalen. Dit is niet het geval, veel oude mensen zouden zulke machines graag gebruiken, omdat ze vanwege hun gezondheid niet langer in de rij kunnen staan en ver lopen. Bovendien zijn terminals populair in onderwijsinstellingen, kantoorcentra, parken - dat wil zeggen op elke plaats waar mensenmassa's worden gevormd.

Stap 5

Het voordeel van dit bedrijf is ook dat u geen speciale vergunningen en licenties nodig heeft. Het volstaat om 1 vierkante meter van het gebied waar u de terminal plaatst te huren en te zorgen voor de beschikbaarheid van een 220 volt stopcontact. Elke machine heeft een draadloos modem dat gegevens verzendt.

Stap 6

Ook moet u een betalingssysteem kiezen waarmee u uw diensten gaat uitvoeren. De grootste betalingssystemen zijn E-port, Cyberplat en OSMP. Nadat u verbinding heeft gemaakt met een bepaald betalingssysteem, opent u een rekening waarop u een voorschot moet betalen. Wanneer de eindgebruiker een betaling doet via uw terminal, worden de gegevens hierover automatisch naar de beheerder van het betalingssysteem gestuurd en wordt het benodigde bedrag van uw rekening afgeschreven. Het wordt naar de begunstigde gestuurd. Een klein percentage wordt natuurlijk in rekening gebracht door het door u gekozen betalingssysteem voor bemiddelingsdiensten.

Stap 7

Uw winst in dit bedrijf is 3-5% van elke betaling. Kosten: aankoop van een terminal, vervanging van papier voor een thermische printer, betaling voor het huren van een plaats, commissie van het betalingssysteem, bankcommissie voor het overboeken van geld van de ene rekening naar de andere, belastingen, betaling voor incasso, onderhoud, betaling voor communicatiediensten. Het lijkt erop dat het bedrag aan kosten groot is, maar meestal begint het bedrijf na een paar maanden winst te maken. Eén zo'n apparaat kan oplopen tot $ 1000 per maand, op voorwaarde natuurlijk dat het op een goede plek wordt geïnstalleerd.

Aanbevolen: