Wat Te Kopen Met Een Smartphone

Wat Te Kopen Met Een Smartphone
Wat Te Kopen Met Een Smartphone

Video: Wat Te Kopen Met Een Smartphone

Video: Wat Te Kopen Met Een Smartphone
Video: De BESTE smartphones in elke prijsklasse 2024, April
Anonim

Het kopen van een smartphone is tegenwoordig een heel gewone gebeurtenis. Voor het gemak van het gebruik van een gloednieuwe gadget is het echter de moeite waard om een paar extra aankopen te doen. Wat tegelijkertijd kopen met een smartphone om niet veel geld uit te geven?

Wat te kopen met een smartphone?
Wat te kopen met een smartphone?

Moderne fabrikanten produceren veel verschillende accessoires voor smartphones met verschillende besturingssystemen. Laten we de meest populaire accessoires en benodigdheden onthouden en bedenken hoeveel ze nodig zijn, is het de moeite waard om ze te kopen voor gebruik met een smartphone?

Schermfilm

Handig ding! Het telefoonscherm is minder bekrast en als het beschadigd is, is het gemakkelijk en goedkoop te vervangen. Weet je zeker dat je Gorilla Glass geen bescherming nodig heeft? Tevergeefs verzacht de film nog steeds de schade die vaste voorwerpen kunnen veroorzaken, en zal het scherm ook minder schittering hebben (als een matte film wordt gekocht).

Geval

Met een goed gekozen telefoonhoesje overleeft het een val van grote hoogte. Voor velen is het ook handig als de hoes extra vakjes heeft voor het opbergen van visitekaartjes.

Geheugenkaart

Als uw telefoon een geheugenkaart ondersteunt, moet u deze samen met uw telefoon aanschaffen, omdat er onderweg een groot aantal boeken, muziek, video's en ander entertainment op kan worden opgeslagen. En u kunt ook het opslaan van foto's en video's op de geheugenkaart configureren, die door de eigenaar van de telefoon zal worden gemaakt.

Externe batterij

Met een Powerbank met hoge capaciteit kunt u actief spelen, surfen op internet of boeken lezen zonder na te denken over het zoeken naar een stopcontact. Dit is vooral belangrijk op de weg.

Koptelefoon of bedrade (of draadloze) headset

Een headset is handig, want je kunt een oproep beantwoorden zonder naar je telefoon te grijpen. En met zijn hulp kun je naar muziek luisteren, films kijken via je smartphone, als je anderen niet kunt storen. Als je niet van plan bent om oproepen te beantwoorden, kun je je beperken tot de aanschaf van de eenvoudigste koptelefoon.

Toetsenbord

Het is handig als u van plan bent om teksten te typen, te chatten in chats op uw smartphone. Maar dit is een volledig optionele aankoop, vooral omdat de prijzen voor speciale draadloze toetsenborden niet erg betaalbaar zijn.

Autohouder

Het is handig voor degenen die een auto hebben en voor wie het belangrijk is om geen inkomende oproepen te missen. Ook is een speciale houder handig in gebruik als er een navigatieprogramma op de smartphone is geïnstalleerd.

Ik moet zeggen dat je voor gebruik met een smartphone veel verschillende soorten speelgoed kunt vinden, bijvoorbeeld mooie pluggen voor de koptelefoonaansluiting, joysticks en meer. Maar zulke dingen aanschaffen heeft alleen zin als je veel geld over hebt.

Aanbevolen: