Uw Interactieve Whiteboard Gebruiken

Inhoudsopgave:

Uw Interactieve Whiteboard Gebruiken
Uw Interactieve Whiteboard Gebruiken

Video: Uw Interactieve Whiteboard Gebruiken

Video: Uw Interactieve Whiteboard Gebruiken
Video: How to use an Interactive Whiteboard 2024, Maart
Anonim

Het interactieve whiteboard kan worden aangesloten op een computer en een projector. Het kan worden gebruikt in combinatie met een speciale marker of vinger. Het is de moeite waard om meer te leren over het beheren van bekende whiteboards zoals SMART Board, eBeam en ActivBoard.

Uw interactieve whiteboard gebruiken
Uw interactieve whiteboard gebruiken

Het is nodig

  • - Interactief bord;
  • - een computer;
  • - multimediaprojector;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Sluit een multimediaprojector aan op de voor- of achterkant van het bord, afhankelijk van het type projector. Sluit hem aan op de monitor met behulp van de kabel die bij het bord is geleverd. Sluit het whiteboard aan op een USB-poort op uw computer.

Stap 2

Zet uw whiteboard, computer en projector aan. Laad de cd die bij het bord is geleverd. Installeer de software die nodig is voor de normale werking van het apparaat.

Stap 3

Onderzoek uw interactieve whiteboardscherm. Het moet uit de slaapstand ontwaken en worden geactiveerd door erop te klikken. Als u uw vinger beweegt, wordt de cursor ook over het scherm verplaatst. Pas de Pen Tool-functie toe, selecteer deze op het scherm en gebruik je vinger of een stift uit de lade om iets op het scherm te schrijven of te tekenen. Test de afstandsbediening door te proberen door het systeem te bewegen en het schermcontrast aan te passen.

Stap 4

Oefen het gebruik van de verschillende pennenbakjes. Objecten en tekst kunnen naar elke toepassing worden geëxporteerd. U kunt op dezelfde manier kopiëren en plakken. Dit is vooral handig wanneer u in een teksteditor werkt. Handgeschreven elementen kunnen worden gewijzigd in tekst. Om dit te doen, klikt u op het handschriftitem en klikt u op de knop in de rechterbovenhoek van het venster om het te selecteren. Probeer uw document op te slaan door Opslaan of Opslaan als te kiezen in het menu Bestand. Geef het bestand een naam en druk op OK.

Stap 5

Sluit alle vensters. Klik op de Start-knop, ga naar Programma's en probeer een van de applicaties te starten. U kunt met toepassingen werken met een pen, markeerstift of vingergereedschap door de gewenste invoermethode te selecteren in het deelvenster Gereedschappen. Maak tijdens het werken met applicaties een foto van wat er op het scherm gebeurt. Druk op de cameratoets om het beeld vast te leggen. De resulterende foto's kunnen direct vanaf het scherm worden afgedrukt door op een knop op de printer te drukken.

Aanbevolen: