Elektroshockapparaat "Taser X26"

Elektroshockapparaat "Taser X26"
Elektroshockapparaat "Taser X26"

Video: Elektroshockapparaat "Taser X26"

Video: Elektroshockapparaat
Video: Taser X26c - Taser Kaufen - Buy Taser X26 - Www.Stun-Gun-Shop.Com 2024, Mei
Anonim

Een van de meest effectieve manieren om een crimineel in Amerika te neutraliseren, is het gebruik van een stun gun. Bovendien is deze methode het veiligst voor de gedetineerde.

Elektroshock apparaat
Elektroshock apparaat

Taser X26 stun guns worden vervaardigd door het Amerikaanse bedrijf Taser International. Deze elektroshockapparaten (ESD) worden door de politie van verschillende landen gebruikt bij het arresteren van criminelen. Met ESHU kun je op overtreders schieten met speciale kogels die een elektrische ontlading op de bandiet afgeven. Het stun gun maakt het mogelijk om een doel te raken op een afstand van maximaal 10 meter. De kogels worden met speciale harpoenen aan het lichaam of de kleding van de crimineel bevestigd en via koperdraden wordt een elektrische lading overgedragen. Het schot wordt afgevuurd met behulp van de energie van samengeperste stikstof.

Blootstelling aan elektrische stroom verstoort de werking van het zenuwstelsel, de overtreder verliest zijn evenwicht en kan niet bewegen. De spanning van de elektrische impuls is ongeveer 50.000 volt. Het apparaat weegt 200 gram en heeft een laservizier. ESHU worden gedragen in een speciale holster. "Taser X26" is effectief tegen personen die onder invloed zijn van alcohol en drugs. Het stungun kan worden gebruikt tegen agressieve dieren.

De ESHU heeft een ingebouwde contacttoepassingsmogelijkheid. Na verschillende opnamen in het apparaat moet u de speciale cartridge vervangen. "Taser X26" is een niet-dodelijk wapen waarmee je het leven van een crimineel kunt redden. Het werk van politieagenten die ESU op afstand gebruiken, wordt veiliger. Een medewerker van een speciale eenheid hoeft de crimineel niet van dichtbij te benaderen.

ESA vormt een groot gevaar voor mensen die lijden aan hartaandoeningen. In dit geval kan het apparaat "Taser X26" een moordwapen worden. Het is de politie verboden ESA in te zetten tegen kinderen, ouderen en zwangere vrouwen. Er is een "Taser X26C"-model dat in sommige landen door burgers kan worden gekocht en gebruikt. Russische wetgeving verbiedt de invoer en het gebruik van de ESD "Taser X26".

Aanbevolen: