Wat Is Een Smartwatch?

Wat Is Een Smartwatch?
Wat Is Een Smartwatch?

Video: Wat Is Een Smartwatch?

Video: Wat Is Een Smartwatch?
Video: Smartwatch Introduction for Beginners 2024, Mei
Anonim

De meest voorkomende gadgets beginnen een "geest" te krijgen - een vulling, vergelijkbaar met een computer, en een besturingssysteem. Als gevolg hiervan breiden de mogelijkheden van de meest gewone klokken, spelers, tv's zich uit, worden gadgets iets meer dan alleen een klok of een speler, een tv …

Wat is een smartwatch?
Wat is een smartwatch?

In de tweede helft van de 20e eeuw boden sommige horlogefabrikanten hun klanten modellen aan die ook als notebook, flashstation of rekenmachine konden dienen. Zo'n horloge was natuurlijk geen slim horloge in de volle zin, maar de ontwikkeling van het idee van een horloge als multifunctionele assistent voor een persoon kon je al verwachten.

Moderne smartwatches kunnen worden beschouwd als een nieuwe stap in de miniaturisering van apparaten. Ze doen al sterk denken aan een kleine, pretentieloze computer die muziek kan afspelen, berichten van een smartphone kan ontvangen via Bluetooth, het werken met verschillende soorten applicaties kan ondersteunen, sommige hebben al een aanraakscherm, dat is ontworpen om de bediening van zo'n apparaat te vergemakkelijken kijk maar.

Maar er zijn ook problemen bij de ontwikkeling van deze richting - aan de ene kant mogen slimme horloges niet te groot zijn, omdat het onhandig is om om de pols te dragen. Aan de andere kant, hoe meer het horloge kan doen, hoe meer toepassingen de gebruiker gebruikt, hoe groter de batterij zou moeten zijn, maar voor moderne slimme horloges, als je ze constant gebruikt, is het beter om voorlopig een oplader bij je te hebben.

Een probleem voor veel kopers is ook dat terwijl veel modellen van slimme horloges slechts een aanvulling zijn op een bepaalde smartphone, hun intrinsieke waarde in feite sterk vermindert. We wachten al op een slim horloge als een onafhankelijk apparaat dat een smartphone kan vervangen, en binnenkort zullen ze - handig, functioneel, compact zijn.

Aanbevolen: