Hoe Kies Je Een E-reader?

Hoe Kies Je Een E-reader?
Hoe Kies Je Een E-reader?

Video: Hoe Kies Je Een E-reader?

Video: Hoe Kies Je Een E-reader?
Video: Top 5 e-Readers of 2021, so far 2024, April
Anonim

Veel mensen ervaren vermoeide ogen bij het lezen van tekstdocumenten vanaf een smartphone- of tabletcomputerscherm. E-ink-technologie in de nieuwste e-books van toonaangevende fabrikanten helpt dit probleem op te lossen.

Hoe kies je een e-reader?
Hoe kies je een e-reader?

Papieren edities zijn oncomfortabel om mee te nemen. Lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, de e-book reader is een hele bibliotheek in je tas of broekzak. Laten we een e-book van een populair bedrijf in overweging nemen. E-ink beschermt uw ogen. Daarnaast heeft de e-book reader een hoog beeldschermcontrast. Zelfs na een uur lezen van een e-book zul je geen hoofdpijn of vermoeidheid voelen.

E-books met een aanraakscherm zijn het handigst en meest functioneel, in tegenstelling tot hun tegenhangers met een drukknop. Vreemde talen en speciale literatuur zullen perfect worden waargenomen vanaf het touchscreen van de e-book reader. U kunt selecties en markeringen in de tekst maken. En voor het lezen van fictie is een budget e-book reader ook geschikt.

Nu een paar woorden over formaten. Een goede "lezer" moet de volgende formaten accepteren: djvu, txt, pdf, fb2, html. En dan hoeft u hoogstwaarschijnlijk geen documenten te converteren. Hoe lichter en compacter je e-book reader is, hoe beter. Een zes-inch gadget met een gewicht tot 150 g is voldoende.

Een moderne e-book reader is al een multifunctioneel elektronisch systeem. Met veel extra functies kunt u online gaan, naar uw favoriete nummers luisteren, video's maken en foto's maken, extra functies worden weerspiegeld in de kosten van het apparaat.

Aanbevolen: